In Huize Boschoord, aan de rand van het Friese St. Nicolaasga, kunt u in stijl logeren in de sfeer van weleer.
Dit monumentale pand is omgeven door een prachtige tuin met eigen vijver en is direct gelegen aan het Vegelinbos. Vanaf 2019 is Huize Boschoord omgetoverd tot een sfeervolle locatie met 8 riante en eigentijds ingerichte kamers, elk met een eigen badkamer.

Bij verblijf in dit huis kunt u zich goed voorstellen hoe er gewoond en geleefd werd door de adellijke familie in de afgelopen eeuw. U ervaart deze luxe en rijkdom van de oude patriciale familie met alle gemakken van deze tijd.

Bij binnenkomst op de bel-etage doorloopt u de hal

Op station Grou is sinds 6 juli 2020 een American Diner dagelijks open met op het menu de bekende Burgers, Ribs en Hotdogs – eventals een aantal Aziatische gerechten.

Aan de A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden (afslag Grou) gelegen, is het oude treinstation Grou-Jirnsum de ideale stop voor een ontbijt-lunch of dinner met ruim parkeren aan beide kanten van het spoor.

Welkom bij Landgoed Lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Wij hebben maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Ook culinair is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. In ons restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merkt u onze passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt.

Reitse is een echte Fries en een autoriteit op het gebied van gastvrijheid, eten en drinken, koken, barbecue. Hij is het uithangbord die met zijn expertise én personality een upgrade geeft aan uw event, programma of product.

Reitse is meer dan alleen Reitse. Reitse is team Reitse.

Wij zijn Restaurant Zuiver Joure. Van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 12:00 uur. 

Laat u verrassen door Marten en Nely bij Restaurant Zuiver Joure

Hoe heerlijk is het om een avond culinair verrast te worden? Met zorg samengestelde gerechten op het bord te krijgen, waarbij u de passie van de chef in elke hap proeft. Een keer een gerecht te eten dat u anders niet zou kiezen van de kaart. Geen standaard menu, maar gedurfde combinaties. Wees welkom bij Restaurant Zuiver Joure.

Schuif aan in onze warme ambiance en geniet van een wisselend verrassingsmenu.

Welkom op de website van Lunch & Dinner Café ’t Vaticaan, gelegen in het hart van het pittoreske Sneek. Niet alleen de ligging van het pand is bijzonder, maar ook het interieur van dit grachtenpand mag op zijn minst apart genoemd worden.

Hotel Restaurant Oostergoo - sinds 1858 in Friesland

Dichtbij het dorpsplein staat, met fraai uitzicht over het water, Hotel Restaurant Oostergoo; waar de gast al meer dan 160 jaar welkom is. Oostergoo is het oudste gerenommeerde hotel van Friesland.

Organisatie- en cateringbedrijf Waal Friesland organiseert en verzorgt catering voor bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook in de persoonlijke sfeer.

Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé.

"BELEVEN EN GENIETEN DAAR GAAT HET OM BIJ EEN GOED FEEST. LAAT DE ORGANISATIE VAN UW FEEST DAAROM AAN EEN SPECIALIST OVER."

Le Petit Bistro is niet zomaar een restaurant waar u lekker een hapje kunt eten, maar één waar u echt de sfeer van Parijs kunt proeven. Le Petit Bistro voert namelijk een Franse boerenkeuken zonder opsmuk.

Restaurant Zuiver gevestigd in Residentie Vlierijck op Vlieland, brengt u een wisselend 5-gangenmenu voor € 39,50 met als mogelijkheid een zalig bijpassende wijn arrangement.

We serveren dit 5 gangen menu voor jong en oud, wij serveren geen a la carte of kindermenu's.

Restaurant It Posthûs is gevestigd in het oude Post- en Telegraafkantoor van Makkum. Het gebouw is ruim 130 jaar oud en rijst statig op aan de kop van het Plein, een beetje afgezonderd van de drukte op en rond de terrassen en winkels in ‘t hart van het Friese plaatsje.

Kwaliteit, gezelligheid en puur genieten, dat is waar Visrestaurant Vis en Meer sinds 2009 voor staat. 

Wij zijn toegankelijk voor iedereen en werken met super verse producten.

Eenvoudig en eerlijk is ons motto. U ervaart de gastvrijheid, geniet van de sfeervolle ambiance en proeft de versheid van de producten. Met sfeervolle suites, gelegen boven de Brasserie, maakt u uw verblijf op Schiermonnikoog nog aangenamer.

Culinair en gastvrij dineren.

In restaurant ‘De Oranjetuin’ proeft u Friesland. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de schitterende omgeving en vol passie bereid met verse ingrediënten. We werken zoveel mogelijk met lokale en biologische producten, zo weten we wat we u serveren.

In 1996 gingen Johan Schotanus & Diana Thijsseling voor hun grote droom. Vol passie en enthousiasme storten zij zich in het avontuur……

Restaurant ‘De Jouster Toer’ is sfeervol en eigentijds, met een unieke ligging tegenover het meest markante bouwwerk van Joure ‘ De Jouster Toer’.

Van harte welkom bij De Hinde. Eten, drinken en genieten op het mooiste plekje van Hindeloopen. De Hinde is prominent gelegen aan de oude haven van het karakteristieke Elfstedenstadje. In de zomer gezellig druk met pleziervaart en andere vormen van toerisme.

Zeer snelle levering met eigen gekoeld transport, ons brede assortiment van hoge kwaliteit en de persoonlijke werkwijze maakt Veltman Vis Service BV uw visleverancier bij uitstek.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen