Dicht bij de klant

Dat staat bij Oyens & Van Eeghen voorop. Voor iedereen met een groot of klein vermogen zijn we een vertrouwd adres ‘om de hoek’.

Solide

Als vermogensbeheerder van particulieren, families en dga’s hebben we een rijke historie. Maar altijd zijn we meegegroeid met de tijdgeest. Een belangrijke stap naar een gezonde toekomst is de overname door de Belgische Delen Private Bank in 2015. Een naam die iedereen kent in België.

Persoonlijk

Net zoals Delen heeft Oyens & Van Eeghen als vermogensbeheerder duidelijk een eigen stijl waarbij het persoonlijk contact en ‘elkaar kennen’ een belangrijke pijler is.

Een bank met aandacht
Hoge kwaliteit, flexibiliteit en de focus op korte lijnen en persoonlijke benadering. Onze één-op-één service stelt ons in staat goed te kunnen inspelen op uw persoonlijk wensen en behoeften.

Bent u op zoek naar hypotheek advies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heeft u een andere financiele vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert bent u aan het goede adres.

 

 

PMH Investments is een onafhankelijke particuliere participatiemaatschappij. Wij richten ons op kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die actief zijn in productie, dienstverlening of handel en die beschikken over een stevig groeipotentieel.

 

WAAROM WIERDA EN PARTNERS?

Uw vermogen in veilige handen door gedegen en gestructureerde oplossingen waar u zich comfortabel bij voelt.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen