Staat voor het bewerken van roestvast staal.

Met puur ambachtelijk vakmanschap en veel ervaring uit de superjacht branche wordt uw gewenste product/project van Roestvast Staal werkelijkheid. Wenst u een geslepen, gepolijst of een super hoogglans gepolijste uitstraling. Wij beschikken over de juiste kennis en gereedschappen. Voor de juiste afwerking.

BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf met als doelstelling “Advancing the world of health” door het bevorderen van medische innovatie, diagnostiek en zorg. ​

Met trots kan gezegd worden dat BD meer dan een eeuw oud is. Sinds de oprichting in 1897 door Maxwell Becton en Fairleigh Dickinson, zet het bedrijf zich dagelijks in om de klinische resultaten voor patiënten te verbeteren. Van laboratorium tot ziekenhuis, van huisarts tot thuiszorg, allen werken dagelijks met BD’s innovatieve oplossingen. ​

EEN IJZERSTERK BEDRIJF!

Met een oppervlakte van 65.000 m², computergestuurde boor- en zaaginstallatie's, een lasersnijmachine en uitgekiende logistiek heeft Douma Staal een plek verworven tussen de meest moderne staalleveranciers van Europa. Vanuit de vestiging in Sneek worden onze klanten binnen 24 uur bevoorraad met een modern en uitgebreid wagenpark.

Wietze Jongsma is de sleutel voor het definiëren van de klantbehoefte.

Als acquisiteur leg ik verbindingen tussen mijn opdrachtgevers uit de zuivelindustrie en mijn partners. Met meer dan 30 jaar ervaring in de zuivelindustrie heb ik contacten op alle bedrijfsniveaus en een breed klantenbestand opgebouwd. In de rol van “spelverdeler” geef ik u enthousiast toegang tot het kapitaal waarmee ik mij onderscheid: het netwerk en uitgebreide ervaring die ik heb opgebouwd in de zuivelindustrie. Ik omarm de gedachte dat door te delen je ook in staat bent om te vermenigvuldigen.

Veenema Olie Chemie Energie is uw totaal leverancier op het gebied van olie, chemicals en energie.

Veenema Olie Chemie Energie, gevestigd in Sneek, is dé leverancier van tankstations, brandstoffen, smeermiddelen, chemicals en industriële gassen

WHAT IS AYOLD?

Ayold is the largest coating platform on the internet. The Ayold platform reaches over 1.000.000 visitors each year and is based on a unique portfolio of domains in the industry. From The Netherlands to Germany, Canada, Singapore and Australia, Ayold defines the online coating industry like no other. This online foundation gives Ayold a unique position not available in any other industry. These domains and coating portals help visitors in to making purchasing decision for coatings and connect them and their project with coating companies through out the world.

De Noord Nederlandse Schrootverwerking BV is een gespecialiseerd bedrijf in het verwerken van schroot en non- ferro.

Dankzij de efficiënte werkwijze en de verwerking in eigen beheer, neemt het bedrijf een vooraanstaande plaats in binnen deze branche.

Metaalzetterij Heerenveen is de specialist op het gebied van staal, aluminium en RVS voor (met name) de bouw, de industrie en de woningmarkt.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen