Wij zijn Perdok. Wij adviseren, ontwerpen, installeren, onderhouden en leveren alles wat te maken heeft met aandrijf- en besturingstechniek. Kundig. Snel. En klaar voor de wereld van morgen.

De Perdok aanpak

We combineren engineering, service en componenten tot de meest duurzame en betrouwbare oplossingen voor jouw bedrijf.

Futureproof

Perdok kijkt vooruit. We helpen bedrijven met het verduurzamen en elektrificeren van fabrieksprocessen. Dat zorgt voor meer betrouwbaarheid, hogere efficiëntie en minder energieverbruik. Bewegen we samen richting de toekomst?

Rexroth Certified Solution Partner

Onze mensen zijn opgeleid door en voor Bosch

Staat voor het bewerken van roestvast staal.

Met puur ambachtelijk vakmanschap en veel ervaring uit de superjacht branche wordt uw gewenste product/project van Roestvast Staal werkelijkheid. Wenst u een geslepen, gepolijst of een super hoogglans gepolijste uitstraling. Wij beschikken over de juiste kennis en gereedschappen. Voor de juiste afwerking.

BD is een wereldwijd medisch-technologisch bedrijf met als doelstelling “Advancing the world of health” door het bevorderen van medische innovatie, diagnostiek en zorg. ​

Met trots kan gezegd worden dat BD meer dan een eeuw oud is. Sinds de oprichting in 1897 door Maxwell Becton en Fairleigh Dickinson, zet het bedrijf zich dagelijks in om de klinische resultaten voor patiënten te verbeteren. Van laboratorium tot ziekenhuis, van huisarts tot thuiszorg, allen werken dagelijks met BD’s innovatieve oplossingen. ​

EEN IJZERSTERK BEDRIJF!

Met een oppervlakte van 65.000 m², computergestuurde boor- en zaaginstallatie's, een lasersnijmachine en uitgekiende logistiek heeft Douma Staal een plek verworven tussen de meest moderne staalleveranciers van Europa. Vanuit de vestiging in Sneek worden onze klanten binnen 24 uur bevoorraad met een modern en uitgebreid wagenpark.

Verbindende kracht in de zuivelindustrie ​

Wij verbinden opdrachtgevers uit de zuivelindustrie met de specialisten van onze partners. Met dit opgebouwde kapitaal, netwerk en ervaring, bieden wij onze klanten snel en efficiënt toegang tot de keuken van onze partners.  Op dit unieke grensvlak ontstaan innovatie en duurzame oplossingen.

Vertrouwd door organisaties van elke omvang

Voor Jongsma Solutions staat de klant centraal. Daarom is het enorm belangrijk dat onze klanten tevreden zijn en ons telkens weer weten te vinden voor projecten en advies.

Veenema Olie Chemie Energie is uw totaal leverancier op het gebied van olie, chemicals en energie.

Veenema Olie Chemie Energie, gevestigd in Sneek, is dé leverancier van tankstations, brandstoffen, smeermiddelen, chemicals en industriële gassen

Metaalzetterij Heerenveen is de specialist op het gebied van staal, aluminium en RVS voor (met name) de bouw, de industrie en de woningmarkt.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen