Experts in:

Indexbeleggen: Wat goed is komt snel

Vermogensbeheer: Indien u uw eigen beleggingen niet wilt of kunt beheren kiest u voor Vermogensbeheer.

Beleggingsadvies: Beleggingsadvies is bestemd voor de belegger die graag zelf betrokken blijft bij beleggingsbeslissingen.

Professioneel vermogensbeheer op maat 

Uw vermogen is belangrijk voor u. Maar het beheer besteedt u liever uit aan gespecialiseerde professionals. Het scheelt u tijd en zorgen. U zoekt een betrouwbare partner die uw vermogen excellent beheert

MAATWERK VERMOGENSBEHEER VOLGENS OPTIMIX

Beleggen is een persoonlijke keuze. Geen doel op zich, maar juist een middel om uw vermogen te laten werken voor uw doelen. Dit vereist nu meer dan ooit een alerte, slagvaardige aanpak.

We leven in een tijdperk van ongekende innovatie en ontwikkeling. De financiële markten zijn continu in beweging. Deze dynamiek biedt uitzonderlijke kansen om uw financiële doelstellingen te bereiken, zeker als u kunt rekenen op betrokken specialisten.

Optimix begrijpt als geen ander hoe persoonlijk uw beleggingsdoelen zijn. Wat u wilt bereiken is dan ook altijd ons belangrijkste vertrekpunt.

Beursgenoten is een unieke formule. In bestaande, nieuwe of opkomende markten wordt met een kritische blik gezocht naar beleggingen die kansen bieden. Mogelijke bedreigingen verliezen we daarbij niet uit het oog. Nieuwe producten worden beoordeeld en getoetst.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen