Alleen met hard fietsen win je niet. Je moet je hoofd erbij hebben. Ervaring en tactiek zijn onmisbaar. 

Als je de wereld wilt laten zien wat de kracht is van je bedrijf, is dat niet anders. Een goed doordachte inzet van de juiste communicatiemiddelen is dan onmisbaar. Waar te beginnen? Door te bellen, mailen of appen met TGJ Communicatie.

Met vijfentwintig jaar ervaring is TGJ Communicatie sterk in communicatie – in de breedste zin van het woord. Van wervende teksten, een aansprekende huisstijl tot verleidende advertentie, van een informatieve (online) nieuwsbrief tot een ‘must read’ magazine, en natuurlijk: een goed vindbare website

De adviespraktijk van Lieuwe Krol.

Voor interimmanagement, businessmodel innovatie, organisatieontwikkeling, marketing en communicatie. 
Onderscheidend in het ontwikkelen en concreet vormgeven van ideeën en in het verbinden van missie, visie, strategie en operatie. Connactief zet organisaties en individuen in beweging.

Op 11 januari 2011 schreef ik me in bij de Kamer van Koophandel met mijn eigen onderneming. Uitkijkend naar wat het ondernemerschap me zou brengen en vooral met heel veel zin.

OVER BYFRANK

Gedreven door zijn grote passie voor vormgeving, heeft Frank van Dijk zich ontwikkeld tot een buitengewoon veelzijdig designer. Onder de naam Byfrank stileert hij samen met Miranda Hoogstra de diverse verschijningsvormen waarmee zakelijke ondernemingen, non-profit organisaties en dienstverleners naar buiten treden.

Met veel gevoel voor stijl geeft Byfrank op een zakelijk functionele manier uitdrukking aan de identiteit van een bedrijf, instantie of dienstverlener. Hij doet dit vanuit uiteenlopende specialisaties, onder andere als grafisch vormgever en als interieur- en meubelontwerper.

Ruim dertig jaar koester ik de relatie tussen design en merk. Corporate design en packaging design horen in een split second de juiste signalen te geven. Klopt het beeld met corporate identity, dan is het geloofwaardig. Zorgt het beeld voor herkenning en verrassing, dan wordt het een succes.

Wij geloven dat succes verborgen zit in elk merk. Laat jouw merk slim groeien door eigen succesfactoren zichtbaar te maken. Samen op zoek naar de identiteit en de belofte van jouw merk, met reclame & communicatie die eruit haalt wat erin zit!

Een groep enthousiaste, overtuigde teamspelers die de klant weet te verrassen met slimme strategieën en creatieve vondsten. Dat doen we met veel plezier binnen de muren van ons karakteristieke pand in Bolsward. Niet alleen als team voor onze klanten, maar samen mét onze klanten. Samen gaan we voor het beste resultaat.We zorgen dat jouw boodschap luid en duidelijk overkomt. Door heldere, krachtige en doeltreffende communicatie. We vertellen het echte verhaal en helpen je op die manier resultaat te behalen.Je merkt het verschil. Je merkt dat het werkt!

Ga naar website

 

PlusNauta bedenkt en produceert samen met u de meest effectieve campagnes en bijeenkomsten die betrokkenheid vergroten. Met waardevolle contactmomenten brengen wij samen uw stakeholders in beweging.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen