GROUW – UNIS Group in Grouw heeft plaatsgenoot Hager BV overgenomen. De afdeling elektromotorrevisie van Hager wordt geïntegreerd in UNIS, de overige activiteiten blijven zelfstandig bestaan onder de naam Hager. Alle medewerkers van Hager blijven na overname in dienst. Met de overname haalt UNIS kennis en vakmanschap in huis. Het naastgelegen pand biedt daarnaast uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst.

Hager is naast de revisie van elektromotoren gespecialiseerd in mobiele en duurzame elektrotechniek. Verder is Hager een voorraadhoudende groothandel in een zeer brede range aan producten gericht op de maritieme sector en watersport.

UNIS Group is sinds 1997 gevestigd in Grouw. Toen nog met acht medewerkers en op dit moment met 120. De succesformule zorgt voor aanhoudende groei en is positief voor de werkgelegenheid in Friesland en de directe omgeving. Op dit moment heeft UNIS 12 verschillende vacatures in zowel technische, commerciële als administratieve functies.

UNIS Group is gespecialiseerd in reparatie, verkoop en service van industriële elektronica. Producerende bedrijven uit heel Europa sturen hun defecte elektronica naar UNIS. De kracht van UNIS zit hem in het testen van gerepareerde elektronica. UNIS kan hierdoor één jaar garantie op al haar reparaties geven. Slaagt de reparatie niet dan hoeft de klant ook niet te betalen.

Naast het hoofdkantoor in Grouw zijn er ook verkoopkantoren in Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Italië, Polen, Roemenië, Spanje en een reparatievestiging in Brazilië.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen