SNEEK - Op 30 april heeft Koningin Beatrix afstand gedaan van de troon en werd Zijne Majesteit de Koning Willem-Alexander ingehuldigd. Een bijzondere gebeurtenis voor Nederland. Na 33 jaar ‘Leve de Koningin!’ brachten we een tsjoch uit op Willem-Alexander en Maxima met ‘Leve de Koning!’.

Speciaal ter gelegenheid van de inhuldiging heeft de Weduwe Joustra haar Beerenburg ‘voor één dag oranje’ gemaakt. K(r)oningsburg zit zoals ieder Collectors Item van ‘de Weduwe’ in de bekende heupflacon, voorzien van een beugelsluiting, verzegeld met fries lint.

‘Deze bijzondere Beerenburg is niet alleen oranje van kleur, maar in iedere flacon zit ook een schepje bladgoud. Een kostbaar en bewerkelijk ingrediënt, maar voor dit ‘gouden’ hoogtepunt in het land van ‘Oranje’, is dit meer dan de moeite waard. Ook onderscheiden we ons hiermee van de vele Oranjebitters en Oranjelikeuren die op de Nederlandse markt verschijnen. Zo krijgt 2013 een gouden randje in de aanloop naar ons eigen hoogtepunt in 2014, het 150-jarig bestaan van de Weduwe Joustra,’ aldus Heleen Sonnenberg.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen