HEERENVEEN – Onlangs heeft Microsoft een aantal nieuwe producten en diensten gelanceerd. Om die reden organiseerde Arrix samen met Microsoft Nederland in het Abe Lenstra stadion in Heerenveen een exclusief seminar waarin de nieuwste Microsoft-producten getoond werden. Na de gezamenlijke aftrap van Microsoft en Arrix konden de deelnemers 3 verschillende informatieve sessies bijwonen. Men kon kiezen uit SharePoint, Windows8, Server2012 en Cloud & Hosting. Uit de evaluatieformulieren en de reacties van de bezoekers bleek dat het seminar door iedereen als zeer positief ervaren is.

Het veelzijdig programma werd gepresenteerd door Tom van Gelder van Microsoft Nederland. Tijdens interessante deelsessies warden de Microsoftoplossingen onder de loep genomen. De techniek was tijdens de sessie niet het doel, belangrijker was hoe de techniek te gebruiken als praktisch middel voor het bereiken van bedrijfsdoelstellingen. Deelnemers ontdekten wat de voordelen werkelijk zijn, wat het betekent voor een organisatie om de overstap te maken naar deze nieuwe versies en wat het verschil is met de huidige oplossingen.

‘Wij zijn er bijzonder trots op dat wij dit seminar kunnen organiseren voor Noord-Nederland,’ aldus algemeen directeur Jan Douma van Arrix. Over het nut zei hij: ‘Via internet en andere digitale media kun je genoeg informatie verkrijgen, maar tijdens een seminar wordt het ook live getoond. Dat is wat men graag wil.’

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen