Gemoedsrust met een brede blik op je vermogen

Delen Private Bank – tot voor kort Oyens & Van Eeghen – is dé expert in het beheer en de bescherming van je vermogen. Bij ons gaan traditie en innovatie hand in hand. We bieden je niet alleen een brede blik op je vermogen, maar ook digitaal gemak en persoonlijke service. Deze unieke mix verzekert je van een goed onderdak voor je totale vermogen. Het uiteindelijke doel? Financiële gemoedsrust voor jou en je naasten.

Je bent welkom met een groot of kleiner vermogen. Als particulier of ondernemer. Wij hanteren geen vast minimumvermogen en kijken vooral naar het potentieel.

 

Ga naar

Een bank met aandacht
Hoge kwaliteit, flexibiliteit en de focus op korte lijnen en persoonlijke benadering. Onze één-op-één service stelt ons in staat goed te kunnen inspelen op uw persoonlijk wensen en behoeften.

Bent u op zoek naar hypotheek advies, een lening, advies op gebied van verzekeringen of heeft u een andere financiele vraag? Bij de adviseurs van GeldXpert bent u aan het goede adres.

 

 

PMH Investments is een onafhankelijke particuliere participatiemaatschappij. Wij richten ons op kleine en middelgrote Nederlandse ondernemingen die actief zijn in productie, dienstverlening of handel en die beschikken over een stevig groeipotentieel.

 

WAAROM WIERDA EN PARTNERS?

Uw vermogen in veilige handen door gedegen en gestructureerde oplossingen waar u zich comfortabel bij voelt.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen