Wij zijn Fiscaliade, een in publieke instellingen gespecialiseerd fiscaal adviesbureau Fiscaliade. Wij werken met name voor provincies en gemeenten en hebben ijzersterkte referenties van G4 tot kleine gemeenten, van G20 tot provincies.

Wij bieden ondersteuning aan op het gebied van btw/bcf, loonheffingen en op het gebied van vennootschapsbelasting.

 SPEERPUNTEN

Fiscaliade biedt altijd passend maatwerk aan voor uw organisatie. Wij maken hierbij onderscheid in 3 speerpunten:

  • Ontzorging
  • Kennis
  • Praktijk

Wij willen u en uw organisatie ontzorgen door een passende oplossing te bieden. Dit doen wij door middel van het leveren of overbrengen van kennis naar uw praktijk. Wij werken met uw medewerkers en gaan uit van het zelf doen. Wij zorgen ervoor dat uw fiscale vraagstukken worden opgelost en dat het fiscale proces wordt geborgd.

Dit doen wij door een feitelijke ondersteuning of invulling te bieden aan uw fiscale functie(s) binnen de organisatie. Wij helpen uw mensen op weg en brengen kennis over, waardoor zij steeds meer zelf kunnen doen. Wij werken aan een duurzame oplossing. Een duurzame oplossing treft u niet aan op papier, maar in uw praktijk.

Een duurzame oplossing is niet altijd fiscaal. Wij denken niet vanuit een fiscale tunnel maar denken mee aan een oplossing die passend is voor alle relevante disciplines. Om een passende oplossing te vinden voor elk vraagstuk, is de juiste data verzamelen essentieel. Door onze vorm van ondersteuning zorgen wij ervoor dat uw medewerken de juiste gegevens opvragen en dat gezamenlijk wordt gewerkt aan de kern van de zaak met een fiscaal advies. Geen abstracte adviezen, geen afstandelijke communicatie maar een doelgerichte benadering gericht op de kwaliteit binnen uw organisatie met gebruik van de kennis uw organisatie. Praktisch toepasbaar, leerzaam voor uw organisatie en kostenefficiënt!

Ga naar de website van Fiscaliade

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen