Strikwerda en Smit biedt oplossingen op het gebied van relatiegeschenken, premiums en bedrukte bedrijfskleding.

Wij inspireren u graag met originele ideeën voor een relatiegeschenk, promotiekleding of duurzame geschenken met net even wat meer, met merkversterkers als caps & mutsen of een loyaliteitsprogramma waardoor u uw klanten nog meer aan u bindt.

Als u iets wilt doen voor uw relaties of op zoek bent naar producten met goede omzet kansen, dan bent u bij Strikwerda & Smit van harte welkom.

Wij zien het als een uitdaging om u te helpen bij het zoeken naar een passende oplossing om uw merk te versterken met een relatiegeschenk, premium, spaarprogramma of promotionele artikelen voor optimale klantenbinding.

Onze werkwijze kenmerkt zich door plezierige samenwerking, op basis van een transparante aanpak. Enerzijds heeft u bij ons keuze uit een zorgvuldig samengesteld assortiment, anderzijds zijn wij in staat om speciaal voor u een promotioneel artikel te ontwikkelen. Maar ook is het mogelijk om u artikelen te importeren op basis van een aantrekkelijke prijs-kwaliteit combinatie waardoor u in staat bent om hier een mooie omzet mee te realiseren. Bij Strikwerda & Smit Promotions staan wij dan ook graag voor u klaar! Mede door onze nuchtere Friese instelling hebben wij een heldere kijk op zaken doen en kunnen wij u voorzien van goede informatie en producten.

 Ga naar website

 

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen