KONINKLIJKE DOUMA STAAL SINDS 100 JAAR. MODERN MACHINEPARK EN VERFIJNDE LOGISTIEK OP EEN OPPERVLAKTE VAN 33.600 M².

Met een oppervlakte van 33.600 m², computergestuurde boor- en zaaginstallatie's en uitgekiende logistiek heeft Koninklijke Douma Staal een plek verworven tussen de meest moderne staalleveranciers van Europa. Vanuit de vestiging in Sneek worden onze klanten binnen 24 uur bevoorraad met een modern en uitgebreid wagenpark.

Algemeen directeur Geert Jan Douma behoort tot de derde generatie Douma en nam in de jaren tachtig het bedrijf over van twee takken van de familie.

Directeur Wietze Jongsma legt (als acquisiteur, procesmanager) verbindingen op beslissingsniveau tussen opdrachtgevers uit de zuivelindustrie en zijn partners. Jongsma faciliteert, binnen complexe projectorganisatie als natuurlijk verbinder en blijft ook na het afronden van het contract nauw betrokken bij de klant. Jongsma heeft de rol van “spelverdeler” en geeft u enthousiast toegang tot het kapitaal waarmee hij zich onderscheidt. Jongsma heeft door zijn loopbaan een enorm netwerk en veel ervaring opgebouwd in de zuivelindustrie. Jongsma omarmt de gedachte dat door te delen ben je ook in staat om te vermenigvuldigen. Jongsma is sterk in het

Veenema Olie Chemie Energie is uw totaal leverancier op het gebied van olie, chemicals en energie.

Veenema Olie Chemie Energie, gevestigd in Sneek, is dé leverancier van tankstations, brandstoffen, smeermiddelen, chemicals en industriële gassen

WHAT IS AYOLD?

Ayold is the largest coating platform on the internet. The Ayold platform reaches over 1.000.000 visitors each year and is based on a unique portfolio of domains in the industry. From The Netherlands to Germany, Canada, Singapore and Australia, Ayold defines the online coating industry like no other. This online foundation gives Ayold a unique position not available in any other industry. These domains and coating portals help visitors in to making purchasing decision for coatings and connect them and their project with coating companies through out the world.

Visit one of our coating

De Noord Nederlandse Schrootverwerking BV is een gespecialiseerd bedrijf in het verwerken van schroot en non- ferro.

Dankzij de efficiënte werkwijze en de verwerking in eigen beheer, neemt het bedrijf een vooraanstaande plaats in binnen deze branche.

Metaalzetterij Heerenveen is de specialist op het gebied van staal, aluminium en RVS voor (met name) de bouw, de industrie en de woningmarkt.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen