WiisSulis bedenkt en organiseert events op en rond het water. Het nuttige en het aangename komen niet zo vaak samen, bij WiisSulis dag in, dag uit.

Water, water, water zo veel je wilt. WiisSulis biedt de betere events op en rond het Water. Varen…, en volop genieten van de afwisselingen die het waterlandschap biedt. Voeg daarbij de verhalen en overleveringen die aan de waterkant worden verteld. En vergeet de culinaire verrassingen niet. WiisSulis bedenkt en regelt voor u maatwerk.. Bel of mail voor een uitdagende, altijd oprechte kennismaking.

Rondvaart Friese Meren

Uniek in Friesland. Een rondvaart over de Friese Meren op een raderboot in Mississippi-stijl. De Frisian Queen is uniek en heeft een exclusieve sfeer. Het schip heeft twee etages, elke etage beschikt over een eigen stijlvolle bar. Het interieur is warm en sfeervol aangekleed, hierdoor voelt u zich thuis, zelfs met kleinere gezelschappen. De Frisian Queen is geschikt voor minimaal 40 en maximaal 185 gasten, met deze partyboot beleeft u de leukste, mooiste en beste feesten op de Friese Meren.

Als familiebedrijf zijn we al ruim 14 jaar actief in de watersport. Dankzij onze centrale ligging in Grou betekent dit voor u dat watersport, plezier, en ontspanning op het water altijd dichtbij, letterlijk om de hoek, aanwezig zijn.

Reputatie staat bij ons erg hoog in het vaandel.

We hebben een passie voor watersport en die passie dragen we graag aan u over. We verhuren en verkopen vanuit het watersportdorp Heeg, Friesland, een mooie vloot aan motor– en zeilboten en organiseren we met evenementen waar de watersport centraal staat.

De Twirre Watersport, gevestigd in het watersportdorp Langweer, is een full-service provider van al uw watersportbehoeften: winterstalling, reparaties, onderhoud en groepsuitjes!

In het hart van het Friese Merengebied direct aan de Langweerder Wielen.
Als watersporter voelt u zich bij ons in Langweer meteen thuis.
Informeer of er ook voor uw boot een ligplaats beschikbaar is.

Tel. 06-53977707

Tijd is kostbaar. Des te belangrijker is het de tijd goed te benutten. Met vrienden. Met familie. Met de mensen die belangrijk voor je zijn. Breng bijvoorbeeld samen tijd door op een Bavaria R40 Coupé, Bavaria S 33 HT of één van de andere modellen Bavaria motorboten.

DAVINCI. PEACE OF MIND.

Stelt u zich eens voor dat er een jacht zou bestaan waarmee u even zorgeloos kunt cruisen als waterskiën. Waarmee u met zijn tweeën of juist met het gezin vakantie kunt vieren. Waarin geen compromissen zijn gedaan op bouwkwaliteit, gebruikte materialen of afwerking.

Varen op een klassieke salonboot in Friesland?

Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten.

Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in Friesland? Over het Sneekermeer, door pittoreske dorpjes of één van de elf steden?

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen