Wij geloven in schoon

Slim, zuiver, teamplayers, glimmend van trots en een beetje eigenwijs: dat zijn wij! Ons team bestaat uit 160 betrouwbare en vakkundige specialisten op het gebied van reiniging, onderhoud en renovatie. U kunt bij ons terecht voor volledige ontzorging op het gebied van reiniging, onderhoud en renovatie. We maken niet alleen schoon, maar denken ook met u mee op strategisch niveau om snel, efficiënt en kostenbesparend te werken. Op deze manier zorgen we ervoor dat een (werk)omgeving niet alleen schoon is of wordt, maar ook schoon blijft. Onderhoud en renovatie

Onderhoud en renovatie

Het doel van onze werkzaamheden

Alle vakmanschap is onder één dak te vinden!

Sijtsma Noord is al 35 jaar gespecialiseerd in het renoveren van gevels en beton, specialistische reiniging, straaltechnieken en wand- en vloercoating. De afgelopen jaren is hier het sponsstralen en de nanotechnologie aan toegevoegd. Wij werken op internationaal niveau voor uiteenlopende branches, met name in de groeiende zuivel- en voedingsindustrie.

Sijtsma Noord levert vakkundig werk en heeft veiligheid, betrouwbaarheid en levering binnen de afgesproken tijd hoog in het vaandel staan.

Schoonmaakbedrijf TTS Specialistisch Onderhoud heeft een veelvoud aan klanten in diverse branches. Dat vereist van de medewerkers een brede, maar toch specialistische kennis van de branches waarin zij actief zijn. Schoonmaakbedrijf TTS heeft niet alleen deskundig en gecertificeerd personeel

Hoekstra Bedrijfshygiëne is specialist in de bestrijding van houtaantastende insecten zoals houtworm, de boktor en de bonte knaagkever, ongediertebestrijding en zwambestrijding. Bij ons kunt u ook terecht voor houtwormbestrijding in Monumenten (kerken, molens en boerderijen)

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen