Reitse is een echte Fries en een autoriteit op het gebied van gastvrijheid, eten en drinken, koken, barbecue. Hij is het uithangbord die met zijn expertise én personality een upgrade geeft aan uw event, programma of product.

Reitse is meer dan alleen Reitse. Reitse is team Reitse.

We zijn van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 17.30 uur.

Vanaf 17.30 uur serveren we een wisselend 4-gangen menu voor 37,50 met als mogelijkheid een perfect afgestemd wijnarrangement voor 24,-.

Het menu is uit te breiden naar 5 of 6 gangen.

Welkom op de website van Lunch & Dinner Café ’t Vaticaan, gelegen in het hart van het pittoreske Sneek. Niet alleen de ligging van het pand is bijzonder, maar ook het interieur van dit grachtenpand mag op zijn minst apart genoemd worden.

Hotel Restaurant Oostergoo - sinds 1858 in Friesland

Dichtbij het dorpsplein staat, met fraai uitzicht over het water, Hotel Restaurant Oostergoo; waar de gast al meer dan 160 jaar welkom is. Oostergoo is het oudste gerenommeerde hotel van Friesland.

Organisatie- en cateringbedrijf Waal Friesland organiseert en verzorgt catering voor bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook in de persoonlijke sfeer.

Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé.

"BELEVEN EN GENIETEN DAAR GAAT HET OM BIJ EEN GOED FEEST. LAAT DE ORGANISATIE VAN UW FEEST DAAROM AAN EEN SPECIALIST OVER."

Le Petit Bistro is niet zomaar een restaurant waar u lekker een hapje kunt eten, maar één waar u echt de sfeer van Parijs kunt proeven. Le Petit Bistro voert namelijk een Franse boerenkeuken zonder opsmuk.

Restaurant Zuiver gevestigd in Residentie Vlierijck op Vlieland, brengt u een wisselend 5-gangenmenu voor € 39,50 met als mogelijkheid een zalig bijpassende wijn arrangement.

We serveren dit 5 gangen menu voor jong en oud, wij serveren geen a la carte of kindermenu's.

Restaurant It Posthûs is gevestigd in het oude Post- en Telegraafkantoor van Makkum. Het gebouw is ruim 130 jaar oud en rijst statig op aan de kop van het Plein, een beetje afgezonderd van de drukte op en rond de terrassen en winkels in ‘t hart van het Friese plaatsje.

Kwaliteit, gezelligheid en puur genieten, dat is waar Visrestaurant Vis en Meer sinds 2009 voor staat. 

Wij zijn toegankelijk voor iedereen en werken met super verse producten.

Eenvoudig en eerlijk is ons motto. U ervaart de gastvrijheid, geniet van de sfeervolle ambiance en proeft de versheid van de producten. Met sfeervolle suites, gelegen boven de Brasserie, maakt u uw verblijf op Schiermonnikoog nog aangenamer.

Welkom in het restaurant ‘t Golfje op Terschelling. In ons restaurant streven wij ernaar onze gasten steeds weer te verrassen met bijzondere smaken in een intieme ambiance.

Welkom!

Of u nou komt voor een kopje koffie, een bezoekje aan het terras, een hapje van de kleine kaart of een comfortabel bed na een uitgebreid diner, door de eigenzinnige onalledaagsheid is Herberg de Waard van Ternaard bij uitstek geschikt om tot rust te komen en nieuwe energie op te doen.

Culinair en gastvrij dineren.

In restaurant ‘De Oranjetuin’ proeft u Friesland. Onze gerechten zijn geïnspireerd door de schitterende omgeving en vol passie bereid met verse ingrediënten. We werken zoveel mogelijk met lokale en biologische producten, zo weten we wat we u serveren.

Kom dineren op niveau met een prachtig uitzicht. U wordt verrast door originele, creatieve gerechten in een moderne, sfeervolle omgeving.

Restaurant élevé, gevestigd in WTC Hotel Leeuwarden heeft een keuken met regionale, nationale en internationale invloeden.

Lokale producten hoogwaardig bereid.
Restaurant ’t Jagertje is al bijna 50 jaar een vertrouwd adres op culinair gebied en een begrip in Friesland, centraal gelegen in watersportdorp Langweer, in hartje Friesland.

In 1996 gingen Johan Schotanus & Diana Thijsseling voor hun grote droom. Vol passie en enthousiasme storten zij zich in het avontuur……

Restaurant ‘De Jouster Toer’ is sfeervol en eigentijds, met een unieke ligging tegenover het meest markante bouwwerk van Joure ‘ De Jouster Toer’.

Van harte welkom bij De Hinde. Eten, drinken en genieten op het mooiste plekje van Hindeloopen. De Hinde is prominent gelegen aan de oude haven van het karakteristieke Elfstedenstadje. In de zomer gezellig druk met pleziervaart en andere vormen van toerisme.

Zeer snelle levering met eigen gekoeld transport, ons brede assortiment van hoge kwaliteit en de persoonlijke werkwijze maakt Veltman Vis Service BV uw visleverancier bij uitstek.

In het gezellige eetcafé De Drie Zwaantjes in Langweer kun je terecht voor een kopje koffie, een drankje of gewoon een goede lunch of lekker hapje eten. Ons terras is verwarmd tijdens de koudere dagen.

Proef de Vrijheid; dat wil toch iedereen! Een betere plek om de Vrijheid te proeven en te beleven is nauwelijks te vinden. De fantastische combinatie van locatie en de lekkerste gerechten en ook nog bereidt met de mooiste en beste grondstoffen, veelal uit de omgeving en regio, dat is de Vrijheid.

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen