Voorstraat 34
8801 LD Franeker

Ga naar website

Iedere vereniging hecht belang aan een aangepaste outfit. Met zes teamlines, elf verschillende shirts en de bijpassende basics, beantwoordt onze collectie aan de vraag naar vrijetijdskleding, alsook trainings- en wedstrijdkledij.

In Heerenveen vindt u Steenwijk Modeschoenen en Buggly Shoes samen onder één dak aan de Dracht, de hoofd-winkelstraat van Heerenveen. Een moderne en sfeervol ingerichte winkel waar een enthousiast verkoopteam voor u klaar staat.

Dé shopbeleving voor mannen en vrouwen!

Winkelen bij Rinsma Modeplein is een compleet dagje uit. De winkels zijn luxe ingericht en hebben een eigen café waar je een shoppauze in kunt lassen. Bij het Grand Fashion Café kun je terecht voor een drankje of zelfs voor een complete maaltijd.

Lingerie geeft niet alleen comfort en draagplezier. Het zorgt ook voor een mooi silhouet, zodat uw bovenkleding nog beter tot zijn recht komt. Kortom; de juiste lingerie laat u stralen!

Alleen de allerbeste merken en pasvormen en de mooiste stoffen.

WOLKOM bij VAN DER GANG in Dokkum!

JW den Boer Maatkleding

Sinds 1998 ben ik werkzaam als verkoper van confectie herenkleding en adviseur van maatwerkkleding. Na jarenlang te hebben gewerkt bij gerenommeerde herenkledingzaken heb ik mij zelfstandig gevestigd.

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen