DE FRIESE MAKELAAR MET EEN VAST TARIEF

Huis kopen of verkopen? FRYSK makelaars is de makelaar voor heel Friesland. Wij doen het graag 'oars as oars'. FRYSK rekent vaste all-in tarieven voor de verkoop of aankoop van een huis. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent

“Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in”
Ons kantoor was het eerste makelaarskantoor dat zich vestigde in Noordoost-Friesland. Wij zijn dankbaar en trots dat we dankzij u ook het grootste kantoor van de regio zijn.

Kraak & Donker Makelaardij met als eigenaren Jan Jouke Kraak en Willem Donker, is een gerenommeerd- en allround makelaarskantoor in Heerenveen. Lidmaatschap van de NVM en stichting VastgoedCert onderstreept onze vakbekwaamheid en deskundigheid.

Friese Meren Vastgoed BV is een initiatief van 3 investeerders. Het bedrijfsverzamelgebouw op het industrieterrein De Woudfennen wordt sinds 2006 door Friese Meren Vastgoed geëxploiteerd. In het gebouw bevinden zich kantoorunits, showrooms en een bedrijfshal annex opslagruimte.

Jonkman makelaars is een enthousiast en gastvrij makelaarskantoor, gesitueerd in het centrum van Lemmer.

Omdat we met een relatief klein team werken, zijn onze lijnen met u heel kort en persoonlijk.
Door onze no-nonsenseaanpak kunnen wij uw belangen optimaal behartigen.

Een inspirerende locatie om rustig en comfortabel te werken. Waar jij samen met medebewoners of relaties nieuwe ideeën creëert. Een trotse plek om jouw hoofdkantoor te vestigen. Jouw landhuis, jouw werkplek bij de bossen van Oranjewoud en vlakbij het kruispunt van de rijkswegen A7 en A32.

DSS Vastgoed BV is een professioneel en ondernemend bedrijf dat sinds 2000 voor eigen portefeuille vastgoed ontwikkelt en beheert. De portefeuille bestaat uit bedrijfspanden, horecagebouwen, appartementen en studentenkamers voornamelijk in Leeuwarden en omstreken.

U kunt bij ons terecht als klankbord, als adviseur en als doelgerichte bemiddelaar. Door nauwe samenwerking met onze klanten en hun klanten beschikken wij over een groot en vertrouwd netwerk.

DE JONG NES BV houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van vastgoed. En is geïnteresseerd in alle soorten van locaties voor (her)ontwikkeling. Vooral het ontwikkelen van RECREATIEF VASTGOED is een speerpunt van de laatste jaren.

MOM Beheer is een bekende naam in de commerciële vastgoedmarkt. Hieronder vallen diverse hoogwaardige kantoor- of winkelobjecten. Maar ook in de horeca- en recreatieve sector zijn wij actief. Denk aan het kopen of ontwikkelen van recreatieparken.

VAMOS Vastgoed is een deskundige en professionele intermediair in de vastgoedsector. De onderneming treedt op voor zowel de eigen portefeuille als die van derden.
VAMOS is gevestigd in Joure en wordt vertegenwoordigd door Eddie de Leeuw. VAMOS is landelijk maar ook internationaal actief.

Klaver Vastgoed is een professionele, slagvaardige en solide specialist in de ontwikkeling en belegging van onroerend goed. Het merendeel van de commerciële ontwikkelingen wordt toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Veenstra Makelaardij

Veenstra Makelaardij is opgericht in 2001. Wij zijn sterk in het adviseren inzake aankoop en verkoop van woningen. Naast de particuliere verkoop wordt er bemiddeld bij verhuur, aankoop en verkoop van bedrijfspanden.

Makelaardij Hoekstra is meer dan 25 jaar een begrip in Friesland. Vanuit onze kantoren in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure bedienen we de gehele provincie. Dagelijks staan er 65 enthousiaste medewerkers klaar om u bij te staan met raad en daad.

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen