Als familiebedrijf zijn we al ruim 14 jaar actief in de watersport. Dankzij onze centrale ligging in Grou betekent dit voor u dat watersport, plezier, en ontspanning op het water altijd dichtbij, letterlijk om de hoek, aanwezig zijn.

Reputatie staat bij ons erg hoog in het vaandel.

We hebben een passie voor watersport en die passie dragen we graag aan u over. We verhuren en verkopen vanuit het watersportdorp Heeg, Friesland, een mooie vloot aan motor– en zeilboten en organiseren we met evenementen waar de watersport centraal staat.

Receptie De Twirre watersport

De Twirre Watersport, gevestigd in het watersportdorp Langweer, is een full-service provider van al uw watersportbehoeften: winterstalling, reparaties, onderhoud en groepsuitjes!

In het hart van het Friese Merengebied direct aan de Langweerder Wielen.
Als watersporter voelt u zich bij ons in Langweer meteen thuis.
Informeer of er ook voor uw boot een ligplaats beschikbaar is.

Tel. 06-53977707

Tijd is kostbaar. Des te belangrijk is het de tijd goed te benutten. Met vrienden. Met familie. Met de mensen die belangrijk voor je zijn. Breng samen tijd door op de nieuwe Bavaria C45 en Bavaria C50. Geen ander zeiljacht in deze klasse biedt zoveel ruimte, zoveel comfort en zoveel mogelijkheden

AANGENAAM!
DaVinci Yachts uit Heeg behoort tot de meest toonaangevende jachtbouwers van Nederland. Sinds 2001 staat DaVinci Yachts voor innovatief Nederlands vakmanschap, duurzaamheid en exclusiviteit.

Varen op een klassieke salonboot in Friesland

Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten.

Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in Friesland? Over het Sneekermeer, door pittoreske dorpjes of één van de elf steden?

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen