Een fijne elektrische sloeptocht voor jouw meeting of event.

Wil jij een origineel uitje organiseren voor een groep mensen? Kom dan bij ons een sloep huren tot max. 50 personen. Onze sloep genaamd Bootox wordt verhuurd inclusief schipper, hapjes & drankjes, regenoverkapping en toilet aan boord.

De sloep is voorzien van alle gemakken. Een afgesloten toiletruimte, grote koelingen voor drankjes en eten. Het zonnescherm zorgt voor beschutting en u kunt er comfortabel in zitten. Door de elektrische aandrijving is het optimaal genieten van de natuur maar we hebben ook een stereo-installatie.

Ga naar de website

Het vaargebied van Sulis omvat de Friese meren, IJsselmeer, Waddenzee. Sulis voert u door oogstrelende, waterrijke decors, waarin het waterlandschap het theater en het schip het podium is. Professionaliteit, teamgeest, samenwerking, verbroedering, gezelligheid, culinaire verrassingen en een onvermijdelijke drang naar avontuur vormen ingrediënten voor fantastische belevenissen. Sulis biedt u daarmee een ruime blik op zakelijk succes!

Ga naar website

Als familiebedrijf zijn we al ruim 14 jaar actief in de watersport. Dankzij onze centrale ligging in Grou betekent dit voor u dat watersport, plezier, en ontspanning op het water altijd dichtbij, letterlijk om de hoek, aanwezig zijn.

Reputatie staat bij ons erg hoog in het vaandel.

We hebben een passie voor watersport en die passie dragen we graag aan u over. We verhuren en verkopen vanuit het watersportdorp Heeg, Friesland, een mooie vloot aan motor– en zeilboten en organiseren we met evenementen waar de watersport centraal staat.

De Twirre is het overkoepelende bedrijf  wat beschikt over verschillende faciliteiten om u als recreant een onbezorgde vakantie te bieden.

Of u nu een woning wilt huren, of heerlijk een dag op het water wilt genieten. Ook het repareren van uw eigen boot of het huren van een ligplaats. Dit en nog veel meer behoort tot de mogelijkheden.

Ligplaatsen

Centraal gelegen ligplaatsen tot 12 meter, met elektra en water op de steigers.

Onderhoud & Reparatie

Van servicebeurt aan uw binnen of buitenboord motor of het vernieuwen van uw antifouling. Dit en meer is mogelijk.

In het hart van het Friese Merengebied direct aan de Langweerder Wielen.
Als watersporter voelt u zich bij ons in Langweer meteen thuis.
Informeer of er ook voor uw boot een ligplaats beschikbaar is.

Tel. 06-53977707

Tijd is kostbaar. Des te belangrijker is het de tijd goed te benutten. Met vrienden. Met familie. Met de mensen die belangrijk voor je zijn. Breng bijvoorbeeld samen tijd door op een Bavaria R40 Coupé, Bavaria S 33 HT of één van de andere modellen Bavaria motorboten.

DAVINCI. PEACE OF MIND.

Stelt u zich eens voor dat er een jacht zou bestaan waarmee u even zorgeloos kunt cruisen als waterskiën. Waarmee u met zijn tweeën of juist met het gezin vakantie kunt vieren. Waarin geen compromissen zijn gedaan op bouwkwaliteit, gebruikte materialen of afwerking.

Varen op een klassieke salonboot in Friesland?

Een vaartocht over de Friese meren is altijd genieten.

Wilt u een onvergetelijke belevenis op het water in Friesland? Over het Sneekermeer, door pittoreske dorpjes of één van de elf steden?

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen