Ons restaurant heeft zich geïnspireerd op de klassieke keuken die ooit in
Frankrijk is ontstaan. Zoals ook de Franse taal zijn bekendheid heeft
gekregen, heeft deze keuken zich verspreid in het Europesche hof als de
westerse luxe keuken.

De Baai van Lemmer weet zichzelf te onderscheiden in een perfectie van
diverse smaken die worden gecombineerd met een klassiek modern tintje.
Eten alleen al kan zoveel hipper worden gemaakt door de bouwstenen te
combineren met diverse smaken, vers bereide sauzen en een kunstwerk op
het bord te creëeren.

Op onze menukaart vindt u diverse gerechten die met liefde voor u worden
bereid.

Ontdek waar je bent. Proef waar je eet. 

Schuif aan in onze gerenoveerde, eeuwenoude Slotplaats en trakteer jezelf op een lunch, high-tea of diner. Wanneer je tijdens het eten je ogen sluit, beleef je precies wat je ziet als je door landgoed De Slotplaats wandelt. Want wij halen onze producten letterlijk uit de achtertuin. Verse daslook, tamme kastanjes, een olie van spar of een pesto van brandnetel. Chef Jouke plukt zijn ingrediënten dagelijks op het landgoed. Kom dus vooral nog eens terug, want het menu is hier geen week hetzelfde. 

En bij ons geldt: iedereen is welkom.

“Je voelt niks bij een gerecht, totdat je je richt op de wortels”. Die wortels zijn Stefan. De keuken is het centrale punt van het restaurant, hieromheen is alles gebouwd en is alles op aangepast. De gerechten van STEEF. zijn het middelpunt en de hele entourage, zoals de service, tafelsetting en sfeer, sluit hier op aan. Om nog meer focus te leggen op het culinair dineren en de beleving.

Chef Stefan Visser vertaalt alles wat hij tegenkomt en meemaakt in zijn dagelijks leven, naar zijn gerechten. Hierdoor zien en vooral proeven we zijn karakter terug in de gerechten. Gerechten creëren is zijn uitlaatklep, koken is verwerken.

Al meer dan dertig jaar een familiebedrijf.

Vis verkopen. Dat is iets wat bij Schierzicht in het bloed zit. Niet alleen de huidige eigenaar, Rieks Gerdes, is actief met het verkopen van visproducten. De voorgaande generaties van de Gerdes familie hielden zich namelijk ook al hiermee bezig! Rieks was echter wel de eerste van de familie Gerdes die de stap heeft genomen om op Lauwersoog dit vak uit te oefenen. Inmiddels is hij met Schierzicht al meer dan dertig jaar actief in de haven van Lauwersoog en is iedere dag van de week druk in de weer om de gasten van zijn restaurant zo goed mogelijk te bedienen. 

Ga naar website

 

 Al meer dan 40 jaar ervaring.
wichardmetvlees 2048

De basis voor horecaslagerij Van Huisstede dé slager wordt al op zeer jonge leeftijd door Wichard gelegd. Als zoon van een slagersknecht raakt hij al op de basisschool geïnteresseerd in vlees en het snijden daarvan. Deze interesse heeft hij hierna nooit meer los gelaten. Wat erin resulteerde om zijn eigen slagerij te beginnen, wat nu Van Huisstede dé slager wordt genoemd.

 


Kwaliteit, service en continuïteit
Foto uitbenen

Van Huisstede dé Slager streeft er sinds 2002 naar een kwaliteitsslagerij voor horeca en instellingen te zijn middels een ambachtelijke en persoonlijke aanpak. Elke dag staan we klaar, om de

Restaurant en Partycentrum Hof van Schoterland te Mildam staat bekend om haar gezellige spelletjes-circuit. Het spelletjescircuit is geschikt voor jong en oud.
Het motto luidt: “Gezamenlijk bezig zijn in een ongedwongen sfeer”. U kunt natuurlijk ook zonder de spelen uw feestje bij ons houden.

Wij beschikken over diverse zalen. Onze grote zaal, De Tjongerzaal genoemd, is uitermate geschikt voor recepties, bruiloften en andere feesten. Middels een schuifwand kan hij kleiner worden gemaakt.

In de aangebouwde Serre worden veelal buffetten en diners gehouden. 

Na de entree komt u in Het Hofke.

In Huize Boschoord, aan de rand van het Friese St. Nicolaasga, kunt u in stijl logeren in de sfeer van weleer.
Dit monumentale pand is omgeven door een prachtige tuin met eigen vijver en is direct gelegen aan het Vegelinbos. Vanaf 2019 is Huize Boschoord omgetoverd tot een sfeervolle locatie met 8 riante en eigentijds ingerichte kamers, elk met een eigen badkamer.

Bij verblijf in dit huis kunt u zich goed voorstellen hoe er gewoond en geleefd werd door de adellijke familie in de afgelopen eeuw. U ervaart deze luxe en rijkdom van de oude patriciale familie met alle gemakken van deze tijd.

Bij binnenkomst op de bel-etage doorloopt u de hal

Op station Grou is sinds 6 juli 2020 een American Diner dagelijks open met op het menu de bekende Burgers, Ribs en Hotdogs – eventals een aantal Aziatische gerechten.

Aan de A32 tussen Heerenveen en Leeuwarden (afslag Grou) gelegen, is het oude treinstation Grou-Jirnsum de ideale stop voor een ontbijt-lunch of dinner met ruim parkeren aan beide kanten van het spoor.

Welkom bij Landgoed Lauswolt

Verscholen in de prachtige bossen van Beetsterzwaag ligt het best bewaarde geheim van Friesland: vijfsterrenhotel Landgoed Lauswolt. In een adembenemende omgeving zorgen wij ervoor dat het u geen moment aan iets ontbreekt. Wij hebben maar één doel: u de meest unieke en onvergetelijke ervaring bieden.

Ook culinair is het goed vertoeven op Landgoed Lauswolt. In ons restaurant ‘De Heeren van Harinxma’, bekroond met een Michelinster, merkt u onze passie voor details pas echt. En dat geldt zowel voor lunch en diner, als het ontbijt.

Reitse is een echte Fries en een autoriteit op het gebied van gastvrijheid, eten en drinken, koken, barbecue. Hij is het uithangbord die met zijn expertise én personality een upgrade geeft aan uw event, programma of product.

Reitse is meer dan alleen Reitse. Reitse is team Reitse.

Wij zijn Restaurant Zuiver Joure. Van dinsdag t/m zaterdag geopend vanaf 12:00 uur. 

Laat u verrassen door Marten en Nely bij Restaurant Zuiver Joure

Hoe heerlijk is het om een avond culinair verrast te worden? Met zorg samengestelde gerechten op het bord te krijgen, waarbij u de passie van de chef in elke hap proeft. Een keer een gerecht te eten dat u anders niet zou kiezen van de kaart. Geen standaard menu, maar gedurfde combinaties. Wees welkom bij Restaurant Zuiver Joure.

Schuif aan in onze warme ambiance en geniet van een wisselend verrassingsmenu.

Welkom op de website van Lunch & Dinner Café ’t Vaticaan, gelegen in het hart van het pittoreske Sneek. Niet alleen de ligging van het pand is bijzonder, maar ook het interieur van dit grachtenpand mag op zijn minst apart genoemd worden.

Hotel Restaurant Oostergoo - sinds 1858 in Friesland

Dichtbij het dorpsplein staat, met fraai uitzicht over het water, Hotel Restaurant Oostergoo; waar de gast al meer dan 160 jaar welkom is. Oostergoo is het oudste gerenommeerde hotel van Friesland.

Organisatie- en cateringbedrijf Waal Friesland organiseert en verzorgt catering voor bedrijven, instellingen, verenigingen, maar ook in de persoonlijke sfeer.

Lokaal 55 te Sneek is een prachtige, industriële plek, waar we je gastvrij ontvangen voor iedere gelegenheid, zakelijk of privé.

Le Petit Bistro is niet zomaar een restaurant waar u lekker een hapje kunt eten, maar één waar u echt de sfeer van Parijs kunt proeven. Le Petit Bistro voert namelijk een Franse boerenkeuken zonder opsmuk.

Restaurant Zuiver gevestigd in Residentie Vlierijck op Vlieland, brengt u een wisselend 5-gangenmenu voor € 39,50 met als mogelijkheid een zalig bijpassende wijn arrangement.

We serveren dit 5 gangen menu voor jong en oud, wij serveren geen a la carte of kindermenu's.

Kwaliteit, gezelligheid en puur genieten, dat is waar Visrestaurant Vis en Meer sinds 2009 voor staat. 

Wij zijn toegankelijk voor iedereen en werken met super verse producten.

Restaurant Marijke Muoi staat voor: Oprechte & attente service! 

Ons dinerconcept is een 3 t/m 5 gangen menu en deze kunt u nog uitbreiden met ons kaasassortiment. De gerechten kenmerken zich door eenvoud met een verrassende smaak en een moderne presentatie. Bent u vegetarisch of veganist dan presenteren  wij  u graag ons groentemenu van 4 gangen. Uitgangspunt van onze keuken vormt het seizoen en lokale producten met als resultaat harmonieuze gerechten waarbij wij de klassieke basis op verrassende wijze weten te combineren met eigentijdse accenten.

In 1996 gingen Johan Schotanus & Diana Thijsseling voor hun grote droom. Vol passie en enthousiasme storten zij zich in het avontuur……

Restaurant ‘De Jouster Toer’ is sfeervol en eigentijds, met een unieke ligging tegenover het meest markante bouwwerk van Joure ‘ De Jouster Toer’.

Van harte welkom bij De Hinde. Eten, drinken en genieten op het mooiste plekje van Hindeloopen. De Hinde is prominent gelegen aan de oude haven van het karakteristieke Elfstedenstadje. In de zomer gezellig druk met pleziervaart en andere vormen van toerisme.

Zeer snelle levering met eigen gekoeld transport, ons brede assortiment van hoge kwaliteit en de persoonlijke werkwijze maakt Veltman Vis Service BV uw visleverancier bij uitstek.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen