In Huize Boschoord, aan de rand van het Friese St. Nicolaasga, kunt u in stijl logeren in de sfeer van weleer.
Dit monumentale pand is omgeven door een prachtige tuin met eigen vijver en is direct gelegen aan het Vegelinbos. Vanaf 2019 is Huize Boschoord omgetoverd tot een sfeervolle locatie met 8 riante en eigentijds ingerichte kamers, elk met een eigen badkamer.

Bij verblijf in dit huis kunt u zich goed voorstellen hoe er gewoond en geleefd werd door de adellijke familie in de afgelopen eeuw. U ervaart deze luxe en rijkdom van de oude patriciale familie met alle gemakken van deze tijd.

Bij binnenkomst op de bel-etage doorloopt u de hal, geflankeerd door de ruime salon aan de linkerzijde en kamer en suite aan uw rechterzijde. De inrichting is hersteld in de orginele stijl. Dit ziet u terug in de gespannen zijde “behang” van de muren, portretten van de voorouders en antieke meubelen, die daadwerkelijk zijn gebruikt door de bewoners uit vroegere tijden.

De eigentijdse comfortabele en ruime kamers bevinden zich boven en onder de bel-etage. Huize Boschoord is een bezoek waard als u houdt van sfeer, historie, ruimte en rust.

Jhr. mr. T.A.J. van Eysinga & A. van Eysinga-de Bruijn

 

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen