Haaima Hylkema is een groot, gezond en stabiel Fries familiebedrijf. Wij bieden een breed en toekomstgericht mobiliteitsaanbod, voor zowel de zakelijke als de particuliere markt. Wij zijn ambitieus en voelen ons maatschappelijk sterk verbonden met de regio.

We hebben duurzaamheid en kwaliteit, in combinatie met persoonlijke aandacht, hoog in het vaandel staan. Duurzaamheid zit uiteraard in onze auto’s met schone brandstoffen zoals elektrisch en (toekomstige) voertuigen op waterstof.

Bovendien, waren wij in 2009 met ons bedrijf in Wirdum een van de eerste bedrijven met een carport op zonne-energie.

Het merendeel van onze panden heeft LED

Auto Dijk Dokkum, al meer dan 60 jaar het betrouwbare adres voor aanschaf en onderhoud van ieder merk. Gespecialiseerd in VAG: Audi, Volkswagen, Seat en Skoda.

In de 50’er jaren begonnen als Volkswagen dealer Westra & Klevringa. Wouter Dijk die daar werkzaam was als werkplaatschef heeft de zaak in 1972 overgenomen en de naam gewijzigd in Auto Dijk. Na zijn pensioen in 1989 kwamen de beide zoons Rommert en Kees Dijk in de zaak.

Tot de eeuwwisseling was Auto Dijk dealer van Volkswagen en Audi. In 2006 is het pand op de huidige locatie nieuw gebouwd en zijn we aangesloten bij de Profile formule. In 2018 is Rommert met pensioen gegaan

InterLease is een onafhankelijk intermediair in Financial lease. Interlease heeft op zijn site een onafhankelijke leasecalculator waarmee u zelf uw leaseoffertes kunt samenstellen. Of u nu zoekt naar een tesla leasen of een bedrijfswagen lease of een auto voor financial lease? Interlease kan u helpen met de beste deal met de gunstigste voorwaarden en de scherpste prijs. 

U kunt direct bij ons terecht maar wij werken ook samen met autodealers. Als auto verkoper kunt ook u zich bij ons aansluiten!

Door deze vele samenwerkingen hebben wij veelal zonder cijfers financieringsaanvragen akkoord, u ontvangt binnen 4 uur feedback van ons.

Alles onder één dak bij Autobedrijf Theo de Winter

Wij doen alles voor uw auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud en reparatiewerk, u kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast de Pechhulp bij ons terecht voor de Autoverzekering, Autofinanciering en betrouwbare tweedehandsauto’s.

Fabrieksgarantie

Bij Autobedrijf Theo de Winter behoudt u bij onderhoud en reparatie de fabrieksgarantie, ongeacht waar u de auto kocht. U kunt dus ook bij ons terecht voor onderhoud aan  uw nieuwe auto.

Voor al uw occasions en exclusieve auto’s in Leeuwarden

Een occasion kopen, is een kwestie van vertrouwen. We willen allemaal kwaliteit voor een betaalbare prijs, ook als het om een gebruikte auto gaat.

Ekris MINI Heerenveen is dé BMW en Mini dealer voor Noord-Nederland.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen