Vastgoedboutique UNYK staat graag aan uw zijde vanaf het moment dat u de voordeur van uw nieuwe (t)huis binnenloopt, tot de dag dat u afscheid neemt van uw (t)huis. 

Samen leggen we de basis voor uw toekomstige herinneringen en momenten van geluk. 

Goed luisteren, duidelijke en eerlijke communicatie, kennis en ervaring.

Vastgoedboutique UNYK gelooft in een persoonlijke benadering en gaat daarin verder dan traditionele makelaars. Vastgoedboutique UNYK staat voor goed luisteren, duidelijke en eerlijke communicatie, kennis en ervaring. Dit alles op een betrouwbare, integere, transparante en empatische manier. Vandaar de

DE TAXATIESPECIALIST VAN HET NOORDEN

Het taxeren van vastgoed is een specialisme binnen de vastgoedbranche. Het bepalen van de marktwaarde is maatwerk en een onderscheidende expertise. Het taxeren van vastgoed is de passie van Kamminga Vastgoedtaxateurs. De slogan luidt niet voor niets: Wij taxeren vastgoed.

Een enthousiast team van vastgoedspecialisten met een nuchtere en hands-on mentaliteit dat met een praktische en oplossingsgerichte blik naar vastgoed kijkt.

Als shortlist taxateur staan we garant voor hoogwaardige taxatierapporten die aan de strengste kwaliteitseisen voldoen. We beschikken over meerdere gecertificeerde taxateurs

Als horeca-makelaars hebben we eigenlijk maar één taak: U adviseren en begeleiden bij belangrijke beslissingen, want zo mogen we het kopen of verkopen van een bedrijfsruimte wel noemen.

Ons werk gebied is  Friesland – Groningen – Drenthe en de Kop van Overijssel .

We vinden het vanzelfsprekend dat we alles van A tot Z voor u verzorgen. Wij zijn mensen uit de praktijk, specialisten die weten waar het om draait om tot een verantwoord resultaat te komen.

Natuurlijk hebben we verstand van de markt en hebben we onze contacten, want zo werkt het nu eenmaal en we weten op welke details we moeten letten om u goed te kunnen adviseren.

WELKOM BIJ STINSEMAAT MAKELAARDIJ

Het makelaarsvak is maatwerk!  

Het is belangrijk dat u kiest voor een makelaar die bekend is met de omgeving, de markt en sociale aspecten. Deze aspecten in combinatie met een jarenlange makelaarservaring en het werken in een informele sfeer, zorgen ervoor dat StinseMaat Makelaardij de makelaar-taxateur bij uitstek is.

Bij Makelaardij Friesland heb je een hoop te kiezen. We hanteren namelijk verschillende beloningsvormen. Naar welke gaat jouw voorkeur uit?

Misschien heb je voorkeur voor bijvoorbeeld de 'reguliere' courtage, waarbij je ons een bepaald percentage van de koopprijs betaalt. Wil je liever van tevoren weten wat de kosten zijn? Kies dan voor een vast tarief. Of kies voor een resultaatafhankelijke courtage. Verkopen wij jouw huis boven de vraagprijs? Dan betaal je ons een percentage over het verschil tussen vraagprijs en uiteindelijke koopsom.

DE FRIESE MAKELAAR MET EEN VAST TARIEF

Huis kopen of verkopen? FRYSK makelaars is de makelaar voor heel Friesland. Wij doen het graag 'oars as oars'. FRYSK rekent vaste all-in tarieven voor de verkoop of aankoop van een huis. Zo weet je vooraf precies waar je aan toe bent

“Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in”
Ons kantoor was het eerste makelaarskantoor dat zich vestigde in Noordoost-Friesland. Wij zijn dankbaar en trots dat we dankzij u ook het grootste kantoor van de regio zijn.

Kraak & Donker Makelaardij met als eigenaren Jan Jouke Kraak en Willem Donker, is een gerenommeerd- en allround makelaarskantoor in Heerenveen. Lidmaatschap van de NVM en stichting VastgoedCert onderstreept onze vakbekwaamheid en deskundigheid.

Klanten kiezen voor ons kantoor om onze klantgerichtheid, persoonlijke aanpak, laagdrempeligheid, correcte afhandeling, juiste afspiegeling van zaken en goede collegiale verhoudingen.

Hierdoor staat Kraak & Donker al enkele jaren in de top 10 van de makelaarskantoren met het beste verkoop/aankoop resultaat in Friesland!

Jonkman makelaars is een enthousiast en gastvrij makelaarskantoor, gesitueerd in het centrum van Lemmer.

Omdat we met een relatief klein team werken, zijn onze lijnen met u heel kort en persoonlijk.
Door onze no-nonsenseaanpak kunnen wij uw belangen optimaal behartigen.

Delen maakt je sterker. Wissel van gedachten met je medebewoners en kom op nieuwe ideeën. Deel het gebruik van het secretariaat en de gezamenlijke ruimtes om kosten te besparen. Deel jouw netwerk met dat van je medebewoners en versterk elkaar. Door samen te delen ontdek je nieuwe kansen. Landhuis Veenwijk is een plek waar je als individu door de kracht van het collectief een prachtige representatieve plek krijgt om te verblijven en te werken.

DSS Vastgoed BV is een professioneel en ondernemend bedrijf dat sinds 2000 voor eigen portefeuille vastgoed ontwikkelt en beheert. De portefeuille bestaat uit bedrijfspanden, horecagebouwen, appartementen en studentenkamers voornamelijk in Leeuwarden en omstreken.

U kunt bij ons terecht als klankbord, als adviseur en als doelgerichte bemiddelaar. Door nauwe samenwerking met onze klanten en hun klanten beschikken wij over een groot en vertrouwd netwerk.

DE JONG NES BV houdt zich voornamelijk bezig met het ontwikkelen van vastgoed. En is geïnteresseerd in alle soorten van locaties voor (her)ontwikkeling. Vooral het ontwikkelen van RECREATIEF VASTGOED is een speerpunt van de laatste jaren.

MOM Beheer is een bekende naam in de commerciële vastgoedmarkt. Hieronder vallen diverse hoogwaardige kantoor- of winkelobjecten. Maar ook in de horeca- en recreatieve sector zijn wij actief. Denk aan het kopen of ontwikkelen van recreatieparken.

VAMOS Vastgoed is een deskundige en professionele intermediair in de vastgoedsector. De onderneming treedt op voor zowel de eigen portefeuille als die van derden.
VAMOS is gevestigd in Joure en wordt vertegenwoordigd door Eddie de Leeuw. VAMOS is landelijk maar ook internationaal actief.

Klaver Vastgoed is een professionele, slagvaardige en solide specialist in de ontwikkeling en belegging van onroerend goed. Het merendeel van de commerciële ontwikkelingen wordt toegevoegd aan de eigen beleggingsportefeuille.

Veenstra Makelaardij

Ons grootste plezier is dat we mensen blij maken. Veenstra Makelaardij, sinds 2002 uw makelaar in Heerenveen en omstreken. Wij zullen altijd dat extra stapje zetten om u te blijven verrassen. Veenstra Makelaardij staat voor u klaar met raad en daad. Gedreven door passie met een trotse glimlach.

 

Ga naar website

Makelaardij Hoekstra is meer dan 25 jaar een begrip in Friesland. Vanuit onze kantoren in Leeuwarden, Heerenveen, Sneek en Joure bedienen we de gehele provincie. Dagelijks staan er 65 enthousiaste medewerkers klaar om u bij te staan met raad en daad.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen