Strategisch advies & innovatie

Heb je bouw of verbouw plannen en goed advies of begeleiding nodig, neem dan contact met mij op, want ik kan je bieden een jarenlange ervaring en een naam die je kunt vertrouwen.

Mijn ervaring in projectmanagement- aansturing - begeleiding - toezicht en uitvoering kan ik bieden -- Zie mijn LinkedIn profiel voor een verkort overzicht van mijn referenties -- Ik mag en kan een groot netwerk van relaties en gerenommeerde partijen desgewenst inzetten en benaderen voor een succesvol traject en hiermee de opdrachtgever ontzorgen.

 

Ga naar website

Welkom bij Schippers Dakwerken. Schippers dakwerken is een bekend dakdekkers bedrijf gevestigd in Heerenveen. We werken voor bedrijven, VVE's en particulieren in Friesland, Groningen en Drenthe. Het bedrijf wordt geleid door Douwe Schippers. Douwe is in 2012 en 2013 uitgeroepen door Werkspot.nl als 'Vakman van het jaar'.

Wij lossen uw daklekkage snel en vakkundig op. Spoedreparaties zijn mogelijk.

Wij kunnen uw platte daken voorzien van bitumen. Bitumen komt het meeste voor als dakbedekking.

Wij onderhouden en plaatsen uw zinken dakgoten, schoorsteenkappen en meer. Koper ook mogelijk.

Al sinds 1987 realiseren wij met veel kennis en passie jouw tegelvloeren en wanden. Wij zijn een echt familiebedrijf, gevestigd in Sint Nicolaasga, onder de rook van Joure. In onze showroom vind je een breed assortiment aan tegelvloeren en wanden, maar ook voor een complete badkamer ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen graag om van jouw huis een thuis te maken. Met onze prachtige, veelzijdige sanitair- en tegelcollectie vind je altijd de juiste producten voor je woning.

Van Veen Tegels & Sanitair is opgericht op 1 april 1987, door Rein van Veen en Wilma van Veen.

Hoogwaardige glasbalustrades voor elke woon- of werkomgeving. Snel, degelijk en probleemloos.

SPARQ Balustrades ontwerpt, levert en monteert glasbalustrades die een verrijking zijn van de bebouwde omgeving. Door jarenlange ervaring en de realisatie van een grote verscheidenheid aan projecten weten wij hoe de systemen worden toegepast in de praktijk. Dankzij die praktijkkennis doen wij innovaties die leiden tot meer snelheid, efficiëntie en gebruiksgemak in elke situatie. Zonder daarbij de esthetiek uit het oog te verliezen!

Een exclusief gebouw verdient een exclusieve glasbalustrade waarin veiligheid en functionaliteit hand in hand gaan

Jorritsma Bouw is al vijf generaties een modern, vooruitstrevend familiebedrijf. De historie van ons bedrijf gaat terug tot 1880, toen Johannes Jorritsma zijn bouwbedrijf oprichtte in een grachtenpand in Bolsward. Hij was een man die zijn vak verstond, een man die ‘de bouw meester’ was. Met zijn vakmanschap legde hij de basis voor het huidige Jorritsma Bouw.

RS Bouw is opgestart in 2001

Het is een veelzijdig bouwbedrijf met brede werkzaamheden, van huis tot stal en van badkamer tot sleufsilo.

Bent u op zoek naar een bedrijf dat vakkundig uw gevel of muur kan restaureren, onderhouden of herstellen dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Bij Zethoven-Hornstra Bouwplan Ontwikkeling delen we één visie: Architectuur is het vinden van de optimale balans tussen uitstraling, betaalbaarheid en bruikbaarheid. Die balans loopt als een rode draad door onze werkzaamheden, waarin wij onze bouwplannen dus creatief, kundig en kostenbewust tot stand brengen.

Korte lijnen, gedreven medewerkers en een persoonlijk betrokken directie en managementteam, dat is waar Bouwgroep Dijkstra Draisma voor staat.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen