DENKEN IN OPLOSSINGEN

Iedereen wil graag een duurzame onderneming, maar waar te beginnen met een zonnepark aanleggen? Vaak zie je door de bomen het bos niet meer. The Green World Company heeft het antwoord en helpt verder, van advies tot realisatie tot exploitatie. Waar zoekt u een oplossing voor?

ONS TEAM

The Green World Company is een organisatie die op geheel eigen wijze de energietransitie te lijf gaat, in binnen- en buitenland. Onze experts staan elke dag met de voeten in de klei en de mouwen opgestroopt klaar om u te helpen. Mét idealen, maar zonder luchtkastelen te bouwen.

Wij bedenken, ontwerpen, financieren en realiseren

OG is er voor de wereld van morgen. OG heeft een duidelijke maatschappelijke ambitie: een groenere wereld achterlaten voor de volgende generaties. Kiezen voor een schone brandstof is één van de manieren waarop we positieve impact kunnen maken op de maatschappij. We zetten ons daarmee niet alleen in voor duurzame mobiliteit, maar tegelijkertijd ook voor de wereld van morgen.Wat in 2008 begon, is nu uitgegroeid naar een Internationaal netwerk in Nederland, Duitsland, Zweden en binnenkort ook in Italië.

DE WERELD VAN MORGEN START VANDAAG!

Ekwadraat is gespecialiseerd in duurzaamheid, energiebesparing en transitiemanagement. Dit doen wij voor overheden, mkb'ers en de industrie. Door onze jarenlange ervaring in duurzame energie weten we exact wat er nodig is voor een succesvol project. Met ons grootste merk Ekwadraat Advies kunnen we u adviseren en begeleiden bij het realiseren van uw duurzame ambitie. Klik hieronder op de sector waarin u werkzaam bent om te zien welke diensten ons energie adviesbureau voor u aanbiedt.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen