FOCUS OP KWALITEIT, BETROKKEN EN GEDREVEN!

Bureau Steenland is opgericht door mr. drs. Menno Steenland, die samen met zijn team van juristen gespecialiseerd is in ondernemingsrecht, arbeidsrecht, contactenrecht, privacy recht, gezondheidsrecht en klachtenrecht.

“Wij zetten ons iedere dag in voor organisaties en ondernemers om het beste resultaat te behalen

De hoofdvestiging van ons Notariskantoor is gelegen in Leeuwarden. Daarnaast hebben wij in 2017 ook nog een vestiging in Grou geopend en in 2019 in Stiens.

Notaris Slagman wordt geleid door de notaris mr. Allard (A.) Slagman . Allard heeft inmiddels zijn sporen in het notariaat ruimschoots verdiend.

Dorhout is een advocatenkantoor voor ondernemers. Ondernemen is kansen pakken en risico's nemen.

Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn streeft naar optimale juridische dienstverlening. Wij vinden een goede relatie en vertrouwensband met onze cliënten, met u, belangrijk. Ons advocatenkantoor staat bekend om onze slagvaardigheid en no-nonsense mentaliteit. Dankzij de specialistische kennis en ruime ervaring van onze medewerkers lossen wij uw juridische problemen op, zetten wij ze om in mogelijkheden of voorkomen we problemen.

Ons motto: ‘Schikken als het kan, procederen als het moet!’

Al ruim een kwart eeuw is Van der Sluis, Van der Zee & Kalmijn Advocaten een begrip in (vooral) Leeuwarden en omstreken.

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen