Op zoek naar een boekhouder? Administratiekantoor S. de Jong is het vertrouwde adres voor uw boekhouding in Heerenveen. Met een team van 9 medewerkers doen we de administratie en het belastingadvies van startende ondernemers tot grote gevestigde organisaties. Voor alle financiële vraagstukken kunt u bij ons kantoor terecht, het vertrouwde adres voor ondernemer en particulier.

Ondernemen is een mooie uitdaging. Eentje waar je soms wel wat hulp bij kunt gebruiken. Wij zijn graag jouw zakelijke vriend. Je financiële raadgever op het gebied van accountancy, advies, belastingen en salarisadministratie.

Deelstra Jansen administratie en advies is een zelfstandige allround adviesorganisatie op financieel, bedrijfskundig en fiscaal gebied voor ondernemers in het midden en kleinbedrijf en de agrarische sector.

Uw cijfers, onze meerwaarde.
Wij begrijpen door en door wat u beweegt als ondernemer en dat u uw ambities wilt waarmaken. Wij helpen u graag door inzicht en advies te geven.

Belastingadvieskantoor Plantinga Administraties uit Sint Nicolaasga

Iedere ondernemer heeft ambitie. Misschien heeft u de doelstelling binnen 2 jaar winstgevend te zijn, of wilt u met uw onderneming bijdragen aan een betere wereld. Maar hoe zet u ambitie om in succes?

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen