frysk makelaars

Veel Friezen weten de weg al te vinden naar FRYSK makelaars. En dat is niet zonder reden. Wij doen het namelijk graag ‘oars as oars’. Onze kracht zit in kwaliteit en eenvoud. Je kunt rekenen op de hoogste service, en dat voor een vast laag tarief. Zonder extra kosten dus. Je weet vooraf precies waar je aan toe bent. Zo bespaar je duizenden euro’s en vervelende verrassingen achteraf.

Elke week krijgen we weer nieuwe mooie huizen in de verkoop. Elk huis met een eigen verhaal. Het geeft ons een goed gevoel dat Friesland vertrouwen in ons heeft. Wij gaan tot het uiterste voor onze klanten. Die betrokkenheid wordt al duidelijk in een eerste kennismaking. Het mooie is dat onze klanten ook na de verkoop dik tevreden zijn. Hun huis wordt snel verkocht en ze besparen een behoorlijke hoeveelheid geld.

Een makelaarskantoor verdient haar bestaansrecht door dagelijks kwaliteit te leveren. Met het besluit jouw huis te verkopen, staat er veel te veranderen. Het is belangrijk dat jij je makelaar volledig kunt vertrouwen. Jouw belang staat voorop. Wij luisteren naar jouw beweegredenen zodat we onze verkoopstrategie daarop kunnen aansluiten. Vervolgens zetten we alles op alles voor het hoogst haalbare resultaat. Met een goed gevoel je huis verkopen, daar gaat het uiteindelijk allemaal om.

 

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen