Frysk makelaars FJ107

Friesland is in trek. Ook buiten Friesland zijn ze erachter dat er hier meer te doen is dan alleen zeilen en schaatsen. In de Lonely Planet staat Friesland zelfs op de 3e plek in de top 10 beste Europese bestemmingen! Deze ‘verborgen parel’ staat twee plaatsen boven de bekende Provence in Frankrijk. Hoe bijzonder is dat? Bovendien was Leeuwarden in 2018 ook nog eens de Culturele Hoofdstad van Europa. Friesland is flink op de kaart gezet.

Als FRYSK makelaars rijden we dagelijks door onze mooie provincie. Elke dag ontmoeten we woningeigenaren die toe zijn aan een nieuwe woondroom. Vervolgens ontmoeten wij weer mensen die juist helemaal verliefd worden op de plek die deze mensen met liefde achter zich laten. Een woonwens is zo persoonlijk. Waar je eerst nog het liefst zo dicht mogelijk in het centrum van de stad woonde (zodat je ’s avonds zo het terras op kon lopen), vindt er op een gegeven moment voorzichtig een verschuiving plaats. Een
beetje buiten het centrum zou ook wel lekker zijn. Met een tuin, wellicht iets meer slaapkamers en ook leuk: een speeltuintje in de buurt. Een huis moet bij je levensfase passen, zoals een comfortabele warme jas.

Dat is nou precies wat ons vak zo mooi maakt. Elke dag ontmoeten we mensen met dromen. We voelen de gedrevenheid waarmee Friezen die droom waar willen maken. Het is voor ons een eer dat wij mee mogen helpen aan het realiseren van die droom.

Janny Paulusma RMT
Linda van Es RMT

 

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen