Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud biedt alle mogelijkheden onder één dak. Als zelfstandig werkend kok werk jij in een dynamisch bedrijf waar je kookt voor alle gasten die het hotel bezoeken. Vanuit twee verschillende keukens ben jij flexibel inzetbaar en werkzaam in de keuken van Grand Café 1834

of in de keuken van zowel restaurant ́de Oranjetuin ́ als de Banqueting. De gerechten van restaurant ‘De Oranjetuin’ zijn geïnspireerd door de schitterende omgeving en vol passie bereid met verse ingrediënten. We werken zoveel mogelijk met lokale en biologische producten. We zijn niet voor niks aangesloten bij Fryslân Culinair, een samenwerkingsverband tussen de beste restaurants van Friesland.

Grand Café 1834 is dagelijks geopend, waarbij jij zorgt voor een heerlijke lunch, borrel of diner van onze gasten.

De veelzijdigheid van onze Banqueting afdeling maakt je werk nóg leuker. Van vergaderlunches tot een groot congres of van een kleine familie bijeenkomst tot een grote trouwerij, jíj bent verantwoordelijk voor het heerlijke eten wat onze gasten voorgeschoteld krijgen.

Wij vragen een zelfstandig werkend kok met:

Een afgeronde koks opleiding

Zelfstandigheid, verantwoordelijkheid en flexibiliteit

Kennis van regelgeving op het gebied van HACCP, Arbo en veiligheid.

Beschikbaarheid voor 38 uren per week

Wij bieden:

Salaris volgens horeca Cao

Aantrekkelijke medewerkers aanbiedingen bij alle Golden Tulip hotels in de Benelux

Medewerkerskorting op producten en faciliteiten van Tjaarda

Kun jij niet wachten om aan de slag te gaan in ons prachtige bedrijf, stuur dan nu je motivatie en CV naar jvdstaaij@tjaarda.nl.

 

Ga naar website

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen