wassenaar vastgoedadviseurs

LANGWEER – Wassenaar Vastgoedadviseur legt zich toe op de advisering, bemiddeling en transacties in de aan- en verkoop van vastgoedportefeuilles. Daarin heeft het kantoor ruime ervaringen en knowhow opgebouwd. Bemiddeling is een vakgebied dat veel specialistische kennis en financieringservaring vergt. Een groot zakelijk netwerk met een uitgebreide database van kopers en verkopers, is essentieel om voor relaties een belangrijke toegevoegde waarde te zijn. In afgelopen jaar zijn meerdere succesvolle transacties tot stand gebracht. Met name in de aan- en verkoop van woning- en kantorenportefeuilles.

Wassenaar kenmerkt zich als verbindende schakel tussen diverse marktpartijen in het vastgoed. Men richt zich op de selectie en realisatie van financieringen voor aankoop of bouw van commercieel vastgoed, zoals kantoren, winkels,  winkelcentra, bedrijfsruimten en woningcomplexen. Het traject loopt vanaf de beoordeling en formulering van de kredietaanvraag tot en met de afhandeling van een hypothecaire lening. Niet zozeer bij banken, maar steeds meer bij particuliere informal investors die tot het sterke netwerk van Wassenaar behoren. Het opstellen van een goed doorwrochte analyse met marktachtergronden, lokale omstandigheden en beleidskeuzes, potenties, posities en lange termijnvisie, blijft het fundament voor een haalbare financiering.

Met name is dit interessant voor de woningpakketten die uit de bomen van institutionele beleggers als pensioenfondsen vallen. Deze compleet of in gedeelten onderbrengen bij beleggers in de vastgoedwereld maar vooral ook bij ondernemers uit andere branches (o.a. food, industrie, bouw) die hun vermogen willen laten renderen door in vertrouwd onroerend goed te beleggen. Wassenaar is op een breed front actief. Mede door de nauwe contacten en samenwerkingsverbanden met kredietinstellingen (nationaal en internationaal), pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen, investeerders, beleggers, accountants, makelaars/taxateurs en notarissen kan men slagvaardig opereren.

Door een proactieve houding, de vakkennis en het grote zakelijke netwerk vormt Wassenaar een spil in de wereld van commercieel vastgoed.

Jan Wassenaar: ‘Wij zijn meedenkers, wij spreken de ondernemerstaal, creatief en resultaatgericht. Daardoor zijn wij in staat investeringen en vastgoedbeleggingen optimaal te laten renderen.’

Joomla SEF URLs by Artio
Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen