friesjournaal logo

De traditionele bordesfoto met de gastheren ter gelegenheid van het tweede lustrum in het nieuw gestoken. Achter vlnr: Jan-Pieter van Oosten (Rabobank Sneek-ZuidwestFriesland, hij vertrekt na de zomer naar de Verenigde Staten), Biense Dijkstra (Dijkstra Draisma), Gerben Okkinga (Okkinga Communicatie) en Pier Baarsma (NDC Mediagroep). Midden: Bram Nauta (Nauta Plus) en Jan van der Linden (Deloitte). Voor: Kasper van der Molen (AB Vakwerk) en Henk Hanenburg (Lokaal55).

YSBRECHTUM –Een betere locatie voor een mooi netwerkevenement in de buitenlucht dan Epema State in Ysbrechtum is nauwelijks denkbaar. Alhoewel, je zou zoiets ook uitstekend kunnen organiseren op het gazon van het gerestaureerde Boschoord in Huisterheide, tussen Langweer en Sint Nicolaasga. Beide statige behuizingen zijn eigendom van de onconventionele jonkheer Tjalling van Eysinga, de schrik en knuffelbeer van adellijk Nederland. Verschillende Friese adellijke families hadden er hun residentie: Van Burmania, Van Harinxma thoe Slooten, Van Welderen Rengers en Van Eysinga. Boschoord is nu een luxe B&B.

Epema State is een rustieke plek waar je in een weldadige omgeving kantoor kunt houden, zoals de rentmeesterspraktijk van Tjalling. 

Partners