friesjournaal logo

HEERENVEEN – BMW, het meest innovatieve en succesvolle automerk ter wereld, is de eerste autofabrikant die de titel ‘Zakenauto van het Jaar’ vijf maal heeft gewonnen. Het is voor de derde keer in het 25-jarig bestaan van de verkiezing dat een 5-Serie die eer te beurt valt. De jury roemt het comfort, de representatieve uitstraling en de dynamiek van de auto. Daarnaast wordt het dealernetwerk, waaronder De Beier in Heerenveen, als kwalitatief hoogwaardig omschreven en wordt de hoge restwaarde van de auto als positief ervaren.

[banner]

Het brandstofbesparende systeem Efficient Dynamics waarmee de auto is uitgerust draagt nadrukkelijk bij aan het imago van BMW, dat onlangs in de Dow Jones Sustainability Indexes voor de zevende keer op rijs is uitgeroepen tot meest duurzame autofabrikant ter wereld.

BMW gaat het jaar 2012 in met het jongste en meest innovatieve modellenprogramma ooit: nieuwe motoren voor de 1 Serie 5-deurs en een uitbreiding van het motorenprogramma van de nieuwe 3 Serie Sedan. Een achttraps automaat is tijdelijk standaard voor de 1, 3 en 5 Serie viercilinders. En op de NAIAS in Detroit is de eerste Gran Coupé van BMW onthuld. Een schitterende wagen!

Partners