friesjournaal logo

Een van de gasten was oud-directeur Roland Rozenbroek (2001) die voor de huidige directeur Marc van Gulick (l.) een walnotenboom had meegenomen.

BEETSTERZWAAG – Op 15 oktober 2020 is het 65 jaar geleden dat landgoed Hotel Lauswolt is gestart. De prachtige historische state kent zijn oorsprong in 1868 toen het in opdracht van de familie Lycklama à Nijeholt is gebouwd. Dit jaar wordt ruim aandacht besteed aan het jubileum. De aftrap heeft in januari plaatsgevonden met een personeelsreünie en aansluitend ’s avonds een feest voor de huidige medewerkers. Rond de 150 oud-medewerkers kwamen er op deze bijzondere dag. Doormiddel van een spel werden de reünisten in de gelegenheid gesteld de huidige ambiance te beleven.

Heerlijke hapjes, met een knipoog naar de chef-koks van weleer, drankjes en mooie verhalen completeerden de middag. Tevens werd aan iedereen een magazine overhandigd waarin 65 jaar historische feiten worden gememoreerd. In de maanden maart en april biedt Lauswolt een jubileumarrangement van drie nachten voor € 65 per nacht per gast. Een buitenkans!

Partners