friesjournaal logo

GORREDIJK - Nieuwe mode, nieuwe trends, nieuwe Omoda shop-in-shops en leuke events. Dit staat je komend voorjaar allemaal te wachten bij Rinsma Modeplein in Gorredijk. Om al het nieuws te vieren werd het seizoen feestelijk geopend tijdens een Openingsweekend. Speciaal voor deze gelegenheid kwamen barman Victor Abeln en Sergio Vyent van First Dates en actrice/presentatrice Katja Schuurman op bezoek. 

In het razend populaire tv-programma 'First Dates' draait het voor de koppels allemaal om 'de ware vinden'.

Minstens net zo populair als het programma zelf, zijn de barman met zijn opvallende blauwe ogen Victo en gastheer Sergio. Zij ontvingen de gasten bij Rinsma met een glimlach en de dames waren danig onder de indruk. Een drankje aan de bar, een lekkere traktatie bij de koffie, het was heerlijk chillen op het modeplein. 


Katja Schuurman, die vaker te gast is bij Rinsma, kwam haar nieuwe collectie presenteren. Men kon haar vragen stellen tijdens een Q&A, met haar op de foto en stylingsadvies inwinnen. Bij aankoop van een POM Amsterdam item kregen de eerste twintig gasten een rijkelijk gevulde goodiebag cadeau.

Tevens werd gevierd dat Omoda officieel onderdeel is van Rinsma Modeplein. In de shop-in-shops bij Zij van Rinsma en de Heeren van Rinsma kun je jouw outfit compleet stylen met trendy schoenen, tassen en accessoires. Alleen dit weekend mag je een ballon naar keuze ‘poppen’, gevuld met toffe prijzen als Omoda-cadeaubonnen of een paar schoenen naar keuze.

 

Partners