friesjournaal logo

GRONINGEN – Skiën vanaf Waterborg Active naar je wintersportadres. Dat kan! Waterborg heeft vanaf nu ook ski’s in het assortiment. De winkel had al een groot assortiment snowboards, maar kreeg ook veel vraag naar ski’s. Vandaar de uitbreiding van het assortiment met ski’s van de merken Head en Atomic. In de komende weken komen er nog meer merken bij.

Waterborg is een echte wintersportspecialist. Je vindt er het complete aanbod voor de wintersporter. Ook het waxen, slijpen, repareren van ski’s en snowboards verzorgt Waterborg. Daarbij komt nu ook het afstellen van de bindingen op de ski’s. Waterborg heeft de afgelopen maanden fors geïnvesteerd in een wax-, slijp- en afstelmachine. De wintersporter kan nu het complete onderhoudspakket afnemen bij Waterborg. Zij doen dit helemaal zelf en besteden dit niet uit aan een derde partij. Hierdoor hoeft de klant niet lang te wachten totdat zijn ski’s of snowboard weer klaar zijn.

Zowel ski’s als snowboards hebben regelmatig onderhoud nodig. De kanten moeten worden geslepen en de onderzijde(n) tijdig gewaxt, zodat een goede grip en het glijvermogen gegarandeerd blijven. Ook treden er tijdens het sporten regelmatig beschadigingen op die de levensduur van de ski’s of snowboard kan verkorten. Door regelmatig onderhoud heeft men langer plezier van het materiaal.

Partners