friesjournaal logo

Avek is een Fries bedrijf en draagt dat graag uit. De nieuwe Simmer van Avek is gefotografeerd in de fraaie antieke druivenkas van ‘It Flinkeboskje’ in Hemelum. Een prachtige Friese locatie voor zowel evenementen als fotografie. (foto Henri Vos)

SURHUISTERVEEN – Tiid foar in nije Simmer! Simmer is het Friese woord voor zomer, én de naam van een nieuwe Avek boxspring, geïnspireerd op de weldadige Nederlandse zomers. Een aangenaam briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en gematigde temperaturen. Een klimaat waarin je je goed voelt. Dat vind je terug in de nieuwe Simmer boxsprings. Want een Simmer-bed ventileert als geen ander en voelt daardoor prettiger aan. Je slaapt heerlijk ontspannen en ontwaakt fris en fit, vol energie voor een nieuwe dag.

Elke Simmer boxspring is voorzien van een duurzame spiraalbodem, waarschijnlijk het best ventilerende bedbodemsysteem ter wereld.

Het dwarsgespannen spiraalnet heeft een extra open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. Het belang van goede ventilatie is groot, als je bedenkt dat we gemiddeld een kwart tot een halve liter vocht per persoon per nacht verliezen. 

Ultiem bedcomfort

Voor een goede nachtrust is ventilatie een belangrijke voorwaarde, maar het is minstens zo belangrijk dat je comfortabel en ontspannen ligt. Een Simmer boxspringcombinatie is zorgvuldig samengesteld uit hoogwaardige materialen en componenten. Als basis de unieke Simmer ventilatie-box met geïntegreerde spiraalbodem, daar bovenop een luxe pocketveringmatras met ACS-vering, en last but not least een extra comfortabele topmatras van natuurlijke materialen. Alle componenten zijn voorzien van ergonomische comfortzones, voor een comfortabele ondersteuning op de juiste plekken. 

Meer informatie:

Avek BV - Groningerstraat 98 - 9231CP - Surhuisterveen

Tel: 0512-369444

Mail: info@avek.nl

 

Over AVEK

In 1927 had pake Roelf Kok een manufacturenwinkel in het Friese Surhuisterveen. Keer op keer moest hij de standaard bedden laten aanpassen, omdat ze te groot waren voor de bedsteden. Zo ontstond het idee om zelf bedden op maat te gaan maken. Vanuit deze nuchtere gedachte werd beddenfabriek Avek in 1927 opgericht. Avek staat voor Arbeid, Vlijt En Kwaliteit. Het erfgoed van grootvader is voor de kleinzonen Roelf en Roelf nog steeds leidend. In Surhuisterveen worden de bedden nog altijd op maat gemaakt. Door mensen die hun vak verstaan en met liefde bedden produceren van topkwaliteit. Je eigen Avek bed, speciaal voor jou gemaakt.

Partners