friesjournaal logo

MAKKUM – Na 20 jaar expertise in aluminium zeiljachten lanceert KM Yachtbuilders een luxe motorjacht: de Bestevaer 53 Motor Yacht. Een elegant, tijdloos en onderscheidend aluminium jacht. Koers zetten naar de ruige kustlijn van Noorwegen of naar Italië voor de Biënnale in Venetië: met dit zeilschip onder de motorjachten kan het allemaal. 

De zeewaardige, diesel aangedreven Bestevaer 53 Motor Yacht is ideaal voor oud-zeilers die minder onderhoud en meer comfort wensen.

Maar ook motorbootliefhebbers die graag verder willen dan een tocht over een meer of nabijgelegen rivieren kunnen hun hart ophalen. Het motorjacht heeft een groot achterdek met hydraulisch zwemplatform en brede gangboorden voor veel bewegingsruimte. Het achterschot bestaat uit grote schuifdeuren die volledig opengeklapt kunnen worden, zodat buiten en binnen in elkaar overvloeien.  De royale salon heeft een ruime loungehoek met TV en een keuken voorzien van elektrische kookplaat, koelkast, vaatwasser, wasmachine en Quooker kraan. 

De trap naast de stuurconsole leidt naar de twee ruime hutten met ieder eigen douche en toilet. Dit garandeert naast gemak ook optimale privacy wanneer gasten meevaren. 

Het hoogwaardige Scandinavisch designinterieur is gemaakt van geborsteld eiken en gestyled door Christien Starkenburg (Studio Slow). 

Het schip is op donderdag 10 september voor genodigden gepresenteerd in het Amstel Hotel in Amsterdam.

Partners