friesjournaal logo

Tape met een leuk printje uitkiezen bij de fysio? Het was al mogelijk. Vanaf nu kun je ook kiezen voor de Friese variant. Fysiotape BV introduceert kinesiotape bedrukt met de Friese vlag. Als Fries mag je trots zijn op je afkomst en dit ook uitstralen toch?  

Fysiotape (het bedrijf achter kinesiotape merk CureTape) voegt een nieuwe variant toe aan hun assortiment: CureTape Fryslân.Op deze tape prijkt de Friese vlag in al haar glorie. Nog geen enkel ander land of provincie heeft hun “eigen” variant CureTape.Het idee komt voort uit de vraag van verschillende Friese fysiotherapeuten en sportmasseurs.

 Een provincie met een eigen taal, vlag en trotse bewoners verdient gewoon een eigen tape! Kinesiotape is elastische tape die wordt ingezet als ondersteuning bij diverse klachten en blessures. De tape stimuleert het herstellend vermogen van het lichaam en biedt ondersteuning en stabiliteit waardoor pijnvrij bewegen weer mogelijk wordt. CureTape is het meest gebruikte merk kinesiotape onder professionals zoals therapeuten, artsen en sportmasseurs.

 CureTape Fryslân is sinds 8 januari online te bestellen op: https://www.fysiotape.nl/curetape/art/5cm-5m/ -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Noot voor de redactie: voor meer informatie kunt u mailen naar info@fysiotape.nl of bellen naar: 053-4781900 

Ga naar website

Partners