friesjournaal logo

Jansma Jacht in Sneek is er wederom in geslaagd een nieuwe Bavaria telg te introduceren met een ijzersterke prijs / kwaliteitsverhouding, de Bavaria Vida 33.

De BAVARIA VIDA 33 is verkrijgbaar in twee versies, een open versie en een versie met hard top. Samen met het sportieve rompontwerp met verzonken rompramen, is het resultaat het dynamisch elegante silhouet van de BAVARIA VIDA 33. Het voorschip biedt ook twee indelingsvarianten. De keuze is tussen een vlak voordek met ruimte voor een royale zonnebank en een loungehoek bij de boeg met een cocktailtafel en ruimte voor zes personen.

Genieten en ontspannende momenten

In de ruime badkamer benedendeks kunt u zich voorbereiden om aan wal te gaan. In lange weekenden biedt een dubbele slaapplaats benedendeks maximaal comfort en kan deze ook als zithoek worden gebruikt. Dit maakt de BAVARIA VIDA 33 niet alleen een dynamische dag cruiser, maar ook de ideale weekender.

Comfort

Vanaf de stuurconsole ervaar je het pure plezier van varen en perfecte controle. 
De zitplaatsen bij de stuurconsole bieden ruimte  aan drie personen om comfortabel te kunnen genieten van alle kracht en dynamiek van de BAVARIA VIDA 33.

Krachtige en zuinige aandrijving

Twee buitenboordmotoren van Mercury met 2 x 150 pk, 2 x V6 200 pk, 2 x V8 250 pk of 
2 x V8 300 pk zijn op de werf Bavaria gemonteerd en zorgen voor een krachtige en zuinige aandrijving.

Ga naar website voor meer informatie

Partners