friesjournaal logo

Corona brengt roerige tijden, maar het zorgt er ook voor dat ondernemers weer creatief naar mogelijkheden kijken. Er worden samenwerkingen aangegaan, waar je voorheen misschien nooit aan gedacht had. 

Zo zijn wij een samenwerking aangegaan met Doozo Leeuwarden. Wij kennen Doozo al vanaf het begin, dat ze het eerste sushirestaurant in Leeuwarden waren. En wat voor sushi!

Met kerst wilden we onze gasten, ondanks de lockdown, toch verwennen en zoveel mogelijk bedienen. Dus naast een traditioneel kerstmenu om zelf thuis te maken, konden de gasten ook sushi bij ons bestellen voor de feestdagen.

Deze sushi werd verzorgd door Doozo en onze gasten wisten ons te vinden. Wat een bestellingen kregen we binnen. Niet alleen voor het 4-gangen kerstmenu dus, maar zeker ook voor de sushi. En niet alleen bestellingen uit Makkum, maar ook uit omstreken en het werd goed ontvangen. 

Omdat dit zo goed beviel, vonden we dat we de samenwerking moesten voortzetten. Er is dus behoefte aan goede sushi in Makkum en omstreken en wij wilden dit graag blijvend bieden. Dus hebben we de samenwerking met Doozo voortgezet en hebben we van zaterdag Sushi Zaterdag gemaakt. Naast onze heerlijke gerechten van de grill kan men iedere zaterdag ook verse sushi bestellen. De bedoeling is om dit tijdens de gehele lockdown aan te bieden en wie weet wat voor mogelijkheden we daarna nog bieden. 

Partners