friesjournaal logo

De winnaars vlnr: Berend van der West (Totaal Service Van der West Sint Nicolaasga), Peter Pranger (PuntNL en Konnekt ICT), Franke Twerda (achter, Eijgen Finance), Albert Nadema (Nadema Vastgoed), Gerard Smit (Fryslân Homes), Rob Boringa (Rohan Vastgoed) en de schipper Errit de Jong. Captain Rasmoes Kuipers was al vertrokken.

BOORNZWAAG – De 16e Heerenveen Regatta op de Langweerder Wielen werd een prooi voor Wassenaar Vastgoedadviseurs. Zonder dat de grote baas aan boord was overigens. Hij prefereerde het terras op het moment dat de zeilpramen de strijd aanbonden. Het evenement dat altijd groots was had last van de onzekere coronatijd. Daardoor was het magertjes qua opkomst. De sfeer was niet zoals men het voorheen gewend was. Van een strijd op het water was nauwelijks sprake, zo stil was het. De drijfpartij onder leiding van Eelke Dijkstra duurde nog niet een ronde en werd opgeknipt in doorkomsten bij de boeien.

Daardoor kreeg het evenement een verrassende winnaar want Kuiper Verzekeringen lag bij de finish eerste, doch de overwinning ging aan hun neus voorbij. De uitslag was als volgt: 1 Wassenaar Vastgoedadviseurs (Rasmoes Kuipers), 2 Heeren van Sminia II (Janette Buitenkamp), 3 Kuiper Verzekeringen (Bert Zwier), 4 Sportstad Heerenveen (Thea de Haan), 5 Polytan BeNeLux/Kuipers Advies (Friso van den Berg), 6 Heeren van Sminia I (Geert Schaaij), 7 Rabobank Heerenveen (Sebastiaan Elgersma), 8 Jo Makelaars (Jolanda Elzinga).

Partners