DOKKUM – Begonnen als specialist in mobiel en caraudio is Audiocom 25 jaar na oprichting uitgegroeid tot een modern bedrijf dat alle grote netwerken in telecom en internet aanbiedt. Het jubileumjaar staat dan ook in een feestelijk teken. Op de socials zijn allerlei acties op touw gezet. De toekomst ziet er al even florissant uit want Audiocom is breed gespecialiseerd in vast & mobieloplossingen, camerabewaking, ict, reparaties en autosystemen als ritregistratie, radar en laserdetectie.

‘Wij kunnen op al deze terreinen zowel particulier als ondernemer volledig ontzorgen,’ zegt eigenaar Ymo Kooistra.

Toen zijn zaak aan de Keppelstraat in Dokkum begon moest de mobiel nog aan zijn opmars beginnen. Audiocom heeft de compleet nieuwe markt mede helpen ontwikkelen.

‘Wij waren er inderdaad vroeg bij en we zijn meegegroeid, hebben niet stilgestaan,’ lacht Ymo. Wel liep hij destijds al voorop met het inbouwen van autotelefonie. Steeds heeft het bedrijf nieuwe stappen gezet. Zo kwam Audiocom in 2020 met eigen mobiele netwerken voor de zakelijke markt. 

Ymo: ‘Daarmee ging een langgekoesterde wens van het team telefoniespecialisten in vervulling. Zo kan er echt maatwerk worden geleverd met eigen data en gespreksbundels. Klanten hoeven nu geen gebruik meer te maken van de vaak onpersoonlijke klantenservice van grote landelijke bedrijven. En daarbij maakt het niet uit of het nu gaat om de zzp’er of een telefooncentrale van een grote onderneming.’

Audiocom onderscheidt zich door vakkundige medewerkers die dag en nacht klaarstaan. De lijnen zijn kort, het contact persoonlijk, de service met actieve hosting en monitoring optimaal. Problemen met communicatie en internetverbindingen worden adequaat verholpen, storingen opgelost. Aan de servicedesk of op locatie.

Albert van Keimpema

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen