SINT NICOLAASGA – Met de realisatie van een nieuw pand aan de Tsjûkemarwei in Sint Nicolaasga zijn de gebroeders Van Deynen klaar voor de toekomst. Ruim een jaar is er gewerkt aan een nieuw pand waar audio (hifi), video en domotica samenkomen. Zo is er een grote showroom en zijn er drie luisterruimtes, ingedeeld naar prijsklasse. Ook is het mogelijk om domotica te ervaren. In het gehele pand is dit namelijk geïntegreerd. De deuren staan (bijna) dagelijks open voor zowel de particuliere als de zakelijke klant.

Het voormalige pand met showroom aan de Kerkstraat is na ruim tien jaar verkocht, het werd te klein en de mogelijkheden voor uitbreiding waren beperkt. De centrale ligging aan de A6, een goede bereikbaarheid, voldoende parkeermogelijkheden en een betere zichtlocatie bieden veel perspectief. Zodra bezoekers het Experience Center binnenstappen start de beleving. Het pand ademt sfeer, design, kwaliteit en professionaliteit.

De vier broers JoepJorritJasper en Jeroen van Deynen werken al jarenlang samen. Vanuit hun passie voor muziek en technologie is de hobby uitgegroeid naar iets groots. Mede-eigenaar Jorrit vertelt: ‘We bieden een complete beleving op het gebied van audio, video en domotica in het grootste Experience Center van Noord- en Midden-Nederland. We bieden een complete beleving op het gebied van audio, video en domotica in het grootste Experience Center van Noord- en Midden-Nederland.’

Het Experience Center van Van Deynen smart solutions is geopend van dinsdag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Een volledig overzicht van de producten en diensten is te vinden op www.van-deynen.nl. 

 

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen