BEETSTERZWAAG - Het team van Landgoed Lauswolt is ontzettend trots op het behoud van de ster voor restaurant De Heeren van Harinxma én het behoud van de BIB Gourmand voor Bistro Nijeholt. 

'Wat brengt dit toch ieder jaar weer spanning met zich mee. Na de bijzondere afgelopen jaren, smaakt de bekoring nog zoeter! U zult vast en zeker trots en blijdschap voelen bij de medewerkers op het mooie landgoed,' zegt directeur Marc van Gulick.

Hij is erg dankbaar en trots op de restaurants en de zwarte en witte brigade: ‘Op dit moment zijn we de enige ster in Friesland, ik nodig Michelin dan ook van harte uit, we hebben namelijk nog een paar verborgen parels in onze geweldige regio,’ aldus Arjan Bisschop, executive chef van het Landgoed. Goed nieuws dus voor Friese restaurants die zich willen onderscheiden en mooi dat Lauswolt de ambassadeursrol op zich neemt.Na dit geweldige nieuws gaat het team vol goede moed een prachtige, lange en zwoele zomer tegemoet. Waarbij de gasten van Landgoed Lauswolt hopelijk vaak op het gezellige, vernieuwde terras kunnen genieten van de keukens. De menukaarten van beide restaurants staan vol met fantastische seizoensgerechten. De Heeren van Harinxma heeft vanaf nu naast de mooie, vaste menu’s ook weer een à la carte menukaart. Arjan Bisschop heeft prachtige gerechten met lokale ingrediënten gecreërd. 
Ook de gerechten op de menukaart van Bistro Nijeholt wisselen maandelijks. 

Arjan legt uit waarom: ‘Op deze manier kunnen we nog meer werken met lokale seizoenproducten. Bovendien staat duurzaamheid bij ons hoog in het vaandel. Ook willen we graag onze gasten bij ieder bezoek iets nieuws laten proeven.’Landgoed Lauswolt nodigt u graag uit op het prachtige landgoed! 

Website realisatie: Noordoost.nl Heerenveen