friesjournaal logo

IRNSUM – Tijdens de Hanseboot 2011 presenteert De Boarnstream haar nieuwste model van de Retro Line: de Boarncruiser 42 Retro Line – Aft Cabin. Deze nieuwe 42 Aft Cabin sluit naadloos aan op de Retro Line. Een deftig en chic schip met een majestueuze waaiersteven. De afmetingen zijn 12.85 x 4.30 x 1.15 m en leverbaar in zowel enkel- als dubbelschroef uitvoering.  CE-classificatie: B (zee). Vooral de indeling valt op: een ruime eigenaarcabine in de achterhut, een gastencabine in de voorhut en een kombuis en salon midscheeps en toch gelijkvloers. Een echt familieschip dus.

Het interieur-design is stijlvol. De indeling is praktisch, waarbij alle comfortelementen midscheeps zijn gesitueerd. Het nu standaard aangebrachte Yachtfloor heating system in combinatie met dubbele beglazing, tillen het verblijf aan boord naar een zeer aangenaam niveau. Ook de manoeuvreerbaarheid heeft een extra dimensie gekregen door de zwaar uitgevoerde hydraulische boeg- en hekschroef. Tevens is het stabilisatiesysteem voorbereid.

De Retro Line is volledig naar wens in te richten en is ook in aluminium leverbaar, hetgeen  in combinatie met zwaardere motoren garant staat voor hogere snelheden.

Partners