friesjournaal logo

HEERENVEEN – Sportclub Heerenveen en Caparis gaan samen aan de slag. De club neemt diensten af van Caparis Schoonmaakservice en Caparis Business Post. De samenwerking levert Caparis een hoop werk op dat prachtig aansluit bij de medewerkers van de sociale werkvoorziening (SW). sc Heerenveen kiest voor kwaliteit en vindt maatschappelijke verantwoordelijkheid bovendien belangrijk. De samenwerking levert dus een win/winsituatie op.

Caparis Schoonmaakservice is per 1 november van start gegaan met de schoonmaak van o.a. de zakenloges, kantoren, restaurants, trainingslocatie en het spelershome. Caparis Business Post gaat per 1 november alle posthandelingen voor sc Heerenveen verzorgen.

Caparis Schoonmaakservice richt een joint venture op waarin Caparis en een partner hun krachten zullen bundelen. De beoogde partner is onderdeel van een internationale service organisatie, die o.a. actief is op terreinen van zorgdienstverlening, facilitaire dienstverlening en personeelsdiensten. Het bedrijf werkt al geruime tijd samen met andere SW-bedrijven in de schoonmaakbranche. Caparis Business Post werkt behalve voor sc Heerenveen ook voor diverse gemeenten die aandeelhouder zijn van de Caparis NV. Business Post verzorgt met name voor bedrijven, overheids- en semi-overheidsinstellingen de postzaken en doet dat volgens de algemeen geldende richtlijnen. De formule van Business Post is in handen van een groep SW-bedrijven in Nederland.

Partners