friesjournaal logo

HEERENVEEN – De Heeren heeft het in digitale communicatie gespecialiseerde bureau Speak overgenomen. Speak is uitgegroeid tot een serieuze partij in multimediacommunicatie. Het bureau combineert commerciële creativiteit met de nieuwste digitale technieken. Klanten van Speak zijn o.a. Rabobank, Omrop Fryslân, Wagenborg Passagiersdiensten, NHL Hogeschool, Friesland College, Dokkumer Vlaggen Centrale, Rederij Doeksen en De Friese Wouden.

Speak is verhuisd naar het pand van De Heeren aan de Trekschuit 20 in Heerenveen dat recent is uitgebreid met een bovenverdieping. Speak zal als zelfstandig bedrijf onder eigen naam binnen de organisatie van De Heeren blijven opereren.

Directeur Gerard Brinkman van De Heeren: ‘De overname van Speak is een logische uitbreiding van onze dienstverlening omdat we onze klanten optimaal van dienst willen zijn. Speak loopt voorop in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor digitale marketing. Hierdoor wordt een nieuwe stap gezet in onze ambitie om conventionele en nieuwe media te integreren.’

Partners