friesjournaal logo

WAT Borrel ter gelegenheid van 10 jaar Corporate Match. | WAAR Tent achter Oud Herema State in Heerenveen. | WANNEER Vrijdag 15 juni. | WIE Gastheren Berend Westra, Bernard Stornebrink, Emile Vrieswijk en gastvrouw Liesbeth Schievink. Allen namens Corporate Match. Liesbeth is het ‘broekje’. Ze is in 2011 partner geworden. Daarvoor was ze klant. Verder zo’n 40 gasten. | BIJZONDERHEID Sjoukje Visser masseert gasten die plaatsnemen in een lig/zitstoel. Ze noemt dit ‘stoelmassage’, ook wel shiatsu. Deze vorm van massage geeft volgens Sjoukje nieuwe energie en het ontspant. Heel goed voor gestreste zakenlieden. Ze doet dit bij mensen thuis.

Berend Westra, wat doet Corporate Match? Wij zijn een intermediair in de aan- en verkoop van bedrijven, wij kunnen bedrijven op de juiste waarde schatten, wij adviseren in financieringsvormen en financieringsstructuren en we begeleiden management buy ins en outs. We zitten nu nog op drie locaties in Heerenveen, Amsterdam en Nijmegen. Per oktober zitten we ook in Zwolle.

Bernard zei dat goede ondernemers beperkt denken. In wat kan en niet in wat niet kan. Wij breken een lans voor beperkt denken. Sterker nog, we blijken het al een jaar of 10 te doen en het blijkt telkens een motor voor een mooi resultaat.

Verklaar je nader. Beperkt denken gaat over niet alles, maar het nodige willen weten. Over een mooie balans tussen denken en aanvoelen. Over willen, maar niet tegen elke prijs. Over vertrouwen en samenwerken, maar wel signalen kunnen oppikken.

En onbeperkt denken? Onbeperkte denkers blijven denken. Het zijn vaak emotiedenkers, en dat is heel iets anders dan op je gevoel afgaan, die besluiten uitstellen of afstellen. Ombeperkt denken is ook denken dat jouw mogelijkheden altijd onbeperkt zijn, dat je best kunt spelen met kosten die niets met de baat te maken hebben.

Leerzaam allemaal. Daar vonden wij dit moment wel geschikt voor.

Partners