friesjournaal logo

Van Beek Autobedrijf van het Jaar
Van Beek Autobedrijf van het Jaar

Autobedrijf Marco van Beek uit Steenwijkerwold heeft de landelijke titel ‘Autobedrijf van het Jaar 2012-2013’ gewonnen. Tijdens het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven ontving dit autobedrijf de felbegeerde trofee.

Directeur/eigenaar Marco van Beek is aangenaam verrast met de uitslag van deze verkiezing. ‘Wij zijn ontzettend blij met deze landelijke titel. Tijdens de hele verkiezingsperiode hebben we waanzinnig veel aandacht van onze klanten en relaties ontvangen.’

Consumenten konden van begin maart tot eind april dit jaar hun stem uitbrengen op één van de 3.400 bij BOVAG aangesloten onafhankelijke autobedrijven. In mei zijn de tien halve finalisten aan de hand van de meeste consumentenstemmen bekend gemaakt. Deze halve finalisten zijn onlangs aan de hand van een uitgebreide checklist gescreend door een onafhankelijke deskundige. De beoordelingscriteria zijn servicebereidheid, klantvriendelijkheid, deskundigheid en de verhouding tussen prijs en prestatie. Ook is er een rapportcijfer gegeven voor de algemene waardering. Uiteindelijk hebben collega-bedrijven op het Jaarcongres van BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven gestemd.

Partners